The dress.

Allmänt

Runt kl. 14.

Idag fick lilla J (som vanligt) gå in på sitt rum och klä sig och ut kommer hon i den här underbara klänningen från Livly.  Och det var ju SÅ kul att söta prinsessan Estelle hade på sig en lik vid sitt första officiella framträdande på kronprinsessan Victorias 35-års dag.  Hon har B.R.A. smak Estelle ! 🙂

Klänning = Livly. Hårspänne = Prinsessefin.

Älskar färgkombon lila + orange.

We ♥ såpbubblor.

Snygg detalj med dragkedjan i ryggen och underbara volanger på ärmarna.

Prinsessan Estelle i lik klänning. (G.r.a.t.t.i.s. Livly till amazing PR!).

Det är freeeeezing ute idag. Sitter i bikini i en solstol på terrassen och bläddrar i interiørblader men har bäddat in mig i min casherejacka från Line of Oslo.  Vart tog sommarvärmen vägen ? Brrr….!!!

Kategori: Allmänt | 18 Comments

18 responses to “The dress.”

 1. Jättefin klänning. Både Estelle och Johanna klär fint i den! ♥

 2. Lena i Uppsala says:

  Sötnosen, vad fin hon är din Johanna. Låter som att du har det skönt. Jag sysselsätter mig med ungefär samma sak, undrar oxå var värmen blev av…, men njuter av mina tidningar, barnböcker och av att vara ledig med familjen i sommaren vid havet. Njut din stund <3.
  Kram
  Lena

  • gizmolina says:

   Tusen tack ! Johanna hälsar och tackar ! 🙂 Jag försöker ha det skönt men jag känner mig så stressad över allt man borde göra. Jag vet, dumt! men klarar inte helt att slappa med gott samvete… Låter som att du har en fantastisk dag. Lyxigt att vara vid havet !!! Njut din stund & dag du också fina du ! Kram !

 3. M says:

  Ja vart tog sommarvärmen vägen. Hann sola en hel timme i bikini men sen var det dags att gå in…

 4. Jennifer says:

  Hon är ju bara så söt och fin din prinsessa! Kram Jennifer

 5. Cecilia says:

  Tack återigen för massa fin inspiration, positiva ord och fina bilder!!! Måste bara fråga vad du tänker på fötterna denna höst i stövlett väg?? Är sugen på ett par ACNE pistols men funderar på om det kanske kommer nåt annat kul?? Hur tänker du??
  Kram Cecilia

  • gizmolina says:

   Miljoner tack för peppande feedback ! 🙂 Alltså Acne pistols känns lika rätt i höst som förra hösten. De är verkligen SÅ snygga ! så jag tänker pistols men även ett par riktigt snygga svarta stövlar ! Svarta stövlar is the shit i höst ! Kram !

   • Cilla says:

    TACK för tipset. Blir definitivt ett par acne till hösten, nu har jag suktat såååå länge. Önskar dig en härlig dag!
    Kramar

 6. M says:

  Älskar den där klänningen fr LIVLY! Och tycker mycket om färgkombinationen på mönstret.

  KRAM!

 7. Martine says:

  Jeg mener å ha lest at kjolen til Estelle er fra Kappahl, men fin er den uansett:-)

 8. Joephine says:

  Go kväll girls!
  Nej Martine, Klänningen på Estelle kommer ifrån LIVLY. Majken dress i dotted love heter den!

  Kram

 9. vilken extremt häftig blogg du har, jag vill bara säga det att detta måste vara den bästa bloggen jag sett vad gäller flera aspekter, jag hoppas du förstår vilken underbar blogg du har….allt är så samspelt på bloggen…designen, inläggen mm….jag är riktigt imponerad….jag upptäckte din blogg av en vän på facebook, hoppas du gillar min blogg på facbook också, då syns du där så fler av mina vänner får syn på dig,dom är väldigt bloggintresserade.

 10. Den är verkligen fin, jag såg att den finns på rea nu så jag får nog slå till på ett par till mina tjejer! 🙂
  Vi lyckades pricka in samma klänning som prinsessan Isabella av Danmark en gång, kul!

  • gizmolina says:

   Tycker absolut att du ska slå till ! 🙂 och så kul att du prickat in samma klänning som prinsessan Isabella. Vi gillar prinsessor ! Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *