The Garden Collection & fina barnkläder.

Allmänt


Jag använde klänningen (till vänster) i en styling häromdagen. Den är hur fin som helst och finns även i en vacker blåfärg. Johanna får gärna matcha mig i det söta linnet med rosett / sløyfe (jeansen har hon redan, de är så fina!).

Ett av mina favoritplagg ur The Garden Collection hos H&M, klänningen till vänster,  kan klickas hem från deras nettbutik nu. De har släppt flera styles men denna är den klart finaste tycker jag.  Du finner även några styles ute i butik, bl.a. H&M på Karl Johan som jag var innom idag. Men de riktiga godbitarna släpps som sagt den 25:e mars ! (då ska jag stå först i kön 😉


Vi planerar att resa till Thailand snart och då packar jag gärna ner dessa plagg till Johanna. Tunikan till vänster med Hello Kitty på är super söt och klänningen / kjolen kostar bara 99 kr ! (den finns i butik nu). Allt kan klickas hem hos hm.com

Nu sticker jag ut och fixar ärenden + hämtar hjärtat på dagis. När jag kommer tillbaka ska ni få se bilder från dagens PR-byrå besök…

Tjingeling så länge ! 🙂

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “The Garden Collection & fina barnkläder.”

 1. lovisa ;D says:

  skit fina kläder 🙂

  jätte fin blogg 😀
  läs gärna min!
  http://www.llovisaaaa.blogg.se

 2. charlotte saraby says:

  HEI!

  En helt utroloig fin blogg, den inspirerer meg masse, og jeg blir kjmpe glad når jeg leser den!! Det er det første jeg gjør hver morgen!!
  hvis du vil så har jeg også laget en! http://charlottesaraby.blogspot.com/
  tusen takk!!
  klem!

 3. Hej!
  Har du hunnit kika på POMPdeLUX kläder något? OM inte, gör det, så fina kläder!!!!

 4. Monica says:

  Så fin blogg du har! Jeg har en liten jente så det er gøy å la seg inspirere av alle de fine klærne og interiør ikke minst!!
  Har gitt deg en award som du kan se på min matblogg om du vil.

 5. Tess says:

  Hej hej
  Ja…mycket fina kläder! Det fick bli en fin tunika i puder, en cardigan o ett par örhängen…Tunikan kommer bli perfekt till bl.a. midsommar! =)
  Ha en fin kväll
  KRAAM

  P.S uh…nyfiken på hur det gick i tävlingen…..=) Väntar med spänning. =) D.S

 6. L says:

  jag har beställt klänningen, hoppas på att det blir finaste studentklänningen! tack för en inspirerande blogg!

 7. Lotta says:

  Var hittar jag denna kollektion på nätet? Jag hittar bara att den släpps den 18:e.
  Mvh
  Lotta

 8. Tine says:

  Hei! Takk for tipset! Da blei det ny kjole og masse fint;-) Ha en strålende helg!!

 9. Emmie says:

  TACK TACK TACK A-S för tipset! Jag har nu klickat hem årets första sommarklänning till mig själv! ♥
  Lovely!

 10. Sagas mamma says:

  TUSEN tack för fina shoppingtips (jag uppskattar så en bloggerska som ger tips på kläder jag har råd att köpa!!) och tack för fina dottertips! Idag hittade jag fina skorna med rosetter från HM till Saga. Jag har lagt dem i hennes säng så hon ska se dem när hon vaknar! De ska bli så fint att se hennes min!!

  Och fina volangklänningen såg jag i butik idag, jättefin!!

  Tack igen!

 11. KarolinaM says:

  Var himla snabb att köpa dessa söta "rosett linnen" till M, tog dom i rosa och vit. Användbara! De var fina i rutigt också.

  KramK

 12. Nina says:

  Åhh vilken fin rosa färg – lite gammelrosa va?
  Skall nog inföskaffa lite kläder i den färgen – skulla passa bra nu till sommaren 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *