The gift.


Se vilket VACKERT paket de gjorde där jag köpte presenten.  (Och jag som köpt band etc för oftast får man ju så fult inslagna paket att man vill gå hem och göra om dem 😉 

Av oss fick den nydöpa prinsessan självklart en prinsessa ! 🙂 Nämligen den bedårande "Prinsessan på ärten" från Maileg som Johanna också har. Den förgyller barnrummet (eller "kroken" ) och är dessutom kul att leka med då den lilla blivit större. 


Så här ser prinsessan på ärten ut som söta Ella fick av oss.  ( Fotade Johannas på morgon )


I norge stavar man dop: dåp.

Det är verkligen ett NÖJE att ge bort ett vackert paket !  och tänk på att inte gömma vackra kort i kuvert, låt dem synas istället som en extra krydda utanpå paketet 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “The gift.”

 1. Anonymous says:

  fin present! det var givmilt. den kostar ju ca 700 kr!

 2. mamma´n says:

  WOW! For en nydelig innpakning. Og en flott, flott gave! Hvor er den kjøpt?

 3. Anonymous says:

  Vilket vackert paket och vilken vacker present! Den kan nog dyka upp på Alices önskelista till dopet om en månad :). Och ditt tips om att skippa kuvertet är så sant, jag brukar inte ens ta det i butiken. Man väljer ju ett vacker kort och då ska det synas!

 4. Vilket vackert paket och vilken vacker present! Den kan nog dyka upp på Alices önskelista till dopet om en månad :). Och ditt tips om att skippa kuvertet är så sant, jag brukar inte ens ta det i butiken. Man väljer ju ett vacker kort och då ska det synas!

 5. Ovanstående inlägg är postat av mig 🙂

 6. Renée says:

  Håller med om att inslagningen belv helt underbart fin 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *