THE INVITATION.

Allmänt

Det finns ju enormt många fina inbjudningskort att köpa / beställa på nett men ibland är det kul att göra egna.

Jag glittrar som en discoboll efter att jag pysslat ihop inbjudningskorten till J´s kalas så tur för mig att jag älskar glitter! Ha, ha. Och det är ju sååå kul att få vara kreativ och pysslig!  Jag framkallade bilden av Johanna, som jag pimpat, uppe i Luleå och sen har Johanna hjälpt mig att klistra fast dem på inbjudningskorten. De fina stjärnklistermärkena hittade jag för länge sen hos Søstrarna Grene och glittret shoppade vi med oss hem från Thailand (sånt är galet billigt där så vi fyllde bokstavligt talat resväskan med glitter), och korten, som vi skrev / klistrade på + kuverten köpte jag för många år sedan på den vackra butiken Ljunggrens Papper i Gamla Stan i Stockholm.  Jag fäste det lösa glittret genom att först dra några lätta strøk/drag med ett limstift över kortet, sen strösslade jag hela kortet med glitter.

Nu avslutades precis dagens playdate här och vi girls ska fixa bokbind på de nya skolböckerna och fortsätta med kalas-pysslandet (goodiebags står på tur) innan Johannas vi landar framför Idol. Vad kul det är att det har startat igen! Vi följer svenska. Tittar du också?

N.j.u.t. den soooliga kvällen! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “THE INVITATION.”

 1. Evelina says:

  Fint ni gjort!!

 2. Lena says:

  Wow vilka fina kort du gjort! Du kan du! Underbar handstil har du också.
  sol? Här vräker regnet ner i Sverige, suck….känns som hösten är här…
  Allt gott – många hälsningar Lena

  • Miljoner t.a.c.k. Lena! 🙂 så snäll du är. Ja, här strålade en vacker sol hela eftermiddagen och kvällen fram till nyss! för nu vräker regnet plötsligt ner… Så ja, hösten är verkligen här! Så – håll tummarna för oss att vi får sol på Johannas kalas på tordag!

   Önskar dig en mysig kväll! Kram!

 3. Kristine says:

  Nydelige bursdagsinvitasjoner!
  Nydelig håndskrift!
  Kult og herlig bilde!

  Masse lykke til med feiring

  • gizmolina says:

   Åh så snäll du är Kristine! Tusen 1000 T.A.C.K.!!! 🙂 Nu gjorde du min morgon här! 🙂

   Önskar dig en festlig lill-lördag! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *