The making of…

Allmänt

 Efva vann Damernas Världs pris Guldknappen i år.

 Är det någon mer än jag som tycker att dagarna går fort?  Idag då jag pratade med Efvas marknadschef Petra så säger hon att de ska vara kvar i Oslo till fredag och då svarar jag “oj, så länge!?”   då informerade  hon mig med ett leende om att det är fredag i m o r g o n så det var ju inte såå länge de skulle vara här. Det säger en del om min vecka… 😉

Vi fick höra Efva berätta om sitt spännande liv från skolålder till idag.

På dagens pressfrukost fick vi bl.a se en helt fantastiskt inspierande film som Efvas fru Eva har gjort som heter “The making of“. Där får vi följa ett smycke från idé till lansering. Filmen är 30 min och du bara måst se den!!  Tyvärr är inte hela filmen lagt ut på nettsidan men – sekvenser finns så klicka HÄR för att se!

önskelistan… (det är det här som kostar 200.000)

Dagens tänkvärda från Efva: “Kom ihåg att leva!

Önskar dig en härlig kväll! Nu ska jag hoppa i mysuniformen. 🙂

 P.S missa inte tävlingen som pågår där du kan vinna en tunika från Love Forever hos Creative Lounge.!

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “The making of…”

 1. Michaela says:

  Inspirerande! Du lyckas varje dag, tack för all glädje A-S 🙂

 2. gizmolina says:

  Michaela-
  Nu gjorde du min kväll med din fina kommentar. TACK!! 🙂 Önskar dig en fantastisk weekend!

 3. Michaela says:

  Jag blir lika glad när du svarar! Gizmolina är en STOR positiv endorfinkick för mig. Går inte att logga in här utan att lämna sidan med ett smile 🙂 Vill att du ska veta att du dagligen höjer feelingen hos mig och många andra. Livet är att ge och ta 🙂

  You deserve the best! Glad helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *