THE P.A.N.T.S.

Allmänt

Bryce jumper + Kaana pants = höstfavoriter från Chill Norway.

När jag såg den här bilden så blev jag så tok-kär i byxorna så jag kastade mig på tfn till Chill för att ta in dem i min butik men tyvärr så var de heeelt tomma på lagret på dem så, jag fick jakta vidare… och blev SÅ glad då jag till slut fick tag i dem ! 🙂  Hos butiken De Ana på Vinderen.  Alltså I looove them  !! de påminner om ett par från Fornarina som jag shoppade för typ 9 år sedan …

Jag matchar byxorna med  snygga skor, jakke, halsband och bälte från De Ana och det där bältet från Bibi hade jag gärna fått bli med mig hem det också…. Nu längtar jag till Bryce jumper kommer ut i butik så att jag kan matcha byxorna med den. 

Det ser ut som att det blir cirkus  (vi kom på att J redan varit på den)  kino för J i dag igen och själv ska jag ta tag i hemmafix, detta hemmafixande som a.l.d.r.i.g. tar slut… det är inte så bara bara att flytta  😉

Kategori: Allmänt | 27 Comments

27 responses to “THE P.A.N.T.S.”

 1. Elisabeth H says:

  Hei! Fin som alltid du ; ) Likte buksene, ser veldig behagelige ut. Lykke til med fix i hjemmet, håper vi får se noen bilder fra huset snart…. : ) Ha en fin søndag! Stor klem fra Elisabeth

  • gizmolina says:

   Tusen tack snälla ! 🙂 Jag inviger byxorna idag och de är hur sköna som helst ! Lovar att visa bilder då kaoset är borta… Happy söndag ! Klem !

 2. casaofmia says:

  Åh så snygga! kram

 3. Lena i Uppsala says:

  Wow, du får tummen upp från mig! Byxorna ser supersköna och superfina ut. Helt i min smak! Låter myselipys med hemmafix i nya hemmet, även om jag förstår att man ibland bara bill att allt ska bli klart (även det tråkiga…). Du ser nog till att det blir bra och får till det på bästa sätt. Söndagskram till min favoritbloggerska no 1!
  //Lena

  • gizmolina says:

   Tusen tack ! 🙂 och vilken fantastisk ära att få vara din favoritbloggerska! det gör mig xtra glad !!! 🙂 Önskar dig en riktigt fin start på veckan ! Kram! P.S ja, jag önskar verkligen att vi var klara med hemmafixandet….

 4. Camilla says:

  Åh nå fikk jeg også Major Cravings på de buksene 🙂 Såå suuper fiine. Koselig med hjemme fixe dag, det har jeg også. Fiin dag til favorittblogger nr 1 her også, og det mener jeg:)
  Klem

  • gizmolina says:

   Jag förstår dig för de är grymma ! 🙂 och tusen 1000 T.A.C.K. för att jag är din favoritblogger. It makes me happy !!! Önskar dig en strålande måndag ! Klem ! 🙂

 5. Håller med jag har bara besökt din blogg några ggr.Men den har blivit min favvo Nuber 1.Bara så mysig .Kanonläckra byxor.Håller också på med hemmafix….Ha det gött söta du Kramar Rita 🙂

 6. Nilla says:

  Åh vad fina byxor, vill ha! Kram Nilla

 7. Miss West says:

  Gosh vad snyggt! Men måste ju faktiskt säga att de passar dig bättre 🙂

  Finns de i svart?

 8. Nettis says:

  Halloj….
  Kan du hjälpa mig att få tag på ett par??

  Kram // Nettis

 9. Josefin says:

  På “reklamebildet” er dem ikke fine alls – men du er skitsnygg i dem. Ser så fin ut!

 10. Miss Tess says:

  Oooh, så galet snygga dessa byxor var i armygrönt! Stort VILL HA!

  Kram

 11. Miss Tess says:

  Oooh, nu blev jag så inspirerad av dej att jag var tvungen att själv klicka hem ett par likadana byxor. Plus att jag hittade världens finaste pälsväst som fick följa med.

  Stort tack för all inspo.

  Kram

 12. Reidun says:

  Så flotte bukser..skulle gjerne blitt eier av et par sånne…fin jakke og sko til ..du er bare flott!!!!!

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack för komplimangen fina du ! 🙂 Hoppas att du har haft en härlig helg och att du får en fantastisk uke ! Klem !

 13. Miss.L says:

  Byxorna var mycket snyggare på dig än på modellen ;).

  Vart kommer hissgardinerna som du hade i vardagsrummet i din stora förra lägenhet ifrån?

  Finns Odd Molly jackan i storlek 0? Blev m.y.c.k.e.t sugen….;).

  Kärlek till dig!♥

  • gizmolina says:

   Miljoner tack för den fina komplimangen ! 🙂 Hissgardinerna kommer från Himla och jackan har jag tyvärr inte tagit in i size 0, men har den i 1. Förstår att du blev sugen för den är bara galet snygg ! Happy måndag! Kram !

 14. Karin says:

  Hej, hittar inget pris på dom snygga byxorna, är jätteintresserad av ett par, men hur mycket kostar dom? Ha en fin dag:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *