THE SELFIE OF ALL SELFIES.

I natt, då Ellen la upp denna selfietwitter så brakade hela twitter ner typ. Folk gick bananas och det gör de idag också för jag har redan sett denna bild på såååå mångas insta

Läste några kul och tänkvärda “regler” / tips ang. selfies i ett magasin häromdagen (kommer tyvärr inte ihåg vilket nu? men om jag hittar saken så ska jag uppdatera med ett par tips)  som jag tycker att vissa borde läsa för visst blir det liiiite väl många selfies av en del personer på insta? Their face in my face liksom…. (ingen nämnd, ingen glömd)  På gränsen till pinsamt ibland kan jag tycka…  Men – när man gör som Ellen, och fotar så många på en gång så är det ju bara hur kul som helst !

Och till er som undrar om jag försov oss efter min Oscars natt? Ingen kommentar! 😉 Men nu sitter jag i alla fall här med en kall underbart god & fräsch smoothe och ska strax hoppa i duschen.

Let´s do monday!!!

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “THE SELFIE OF ALL SELFIES.”

 1. Victoria says:

  Dette bildet var jo råkult! Hehe! 🙂

  • gizmolina says:

   Ikke sant !!! så inte rart att hela twitter krashade då hon la ut det… 😉

   Happy new week !!! Klem !

 2. Den där gäng “selfien” är ju så cool !! Den går till selfie historien 😀

  Verkligen? trodde aldrig du skulle kritisera selfies, själva miss selfie 😉

  Tänk jag fattar inte denna selfie hysterien, dom som inte gillar sådant kan ju avfölja. Själv rullar jag bara förbi om det är för mycket.
  Regler för selfie, no thanks. Det är nog oskrivna regler att tänka på.

  Puss & njut kvällen

  • gizmolina says:

   Ha, ha, skulle jag vara Miss.Selfie? Men v.a.r.i.f.r.å.n. har du fått det undrar jag nyfiket? Jag tror jag knipsat 1 st selfie på instagram senaste månaderna typ… så nu förstår jag faktiskt inte alls hur du tänker Sessan?

   Man ska göra allt med måtta. För många selfies på insta tycker jag tyder på ett osunt sök av bekräftelse …

   Önskar dig en magisk tisdag fylld av goda semlor! Kram! 🙂

   • Du tog väl inte illa vid dig hoppas jag!?
    Jag tänkte nu inte just bara på selfies på IG 😉

    Både du & jag & flera därtill har ju inte direkt få bilder på oss själv i våra bloggar & jag tänker att läsarna kanske inte helt ser skillnaden på blogg & ig. En bild på sig själv i bloggen eller på ig är en selfie liksom.

    Klart allt med måtta, men jag känner inte att jag är den rätta att döma hur många selfies som är ok 😛 mig om det.

    Hoppas ni har myst med semlor idag, själv tryckte jag i mig 2 stycken i söndags. Vi hade vart på simskolan i Strömstad & då slank det med fyra semlor & vi är ju bara tre här hemma, så jag offrade mig, hahaha… usch

    Njut kvällen & kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *