THE SEPTEMBER ISSUES.

I tallrikshyllan från Oliver Furniture hittar du mina favorit magaziner.

Idag har jag bl.a. tankat inspiration från dessa härliga september issues inför kommande uppdrag ute i solen på terrassen och nu är det dags för mig att sticka iväg upp och hämta lilla J på AKS.  Sen ska vi girls iväg på ett möte men före det har vi en del fix att ta tag i ….

Njut din eftermiddag!!! 🙂

P.S du följer mig väl på instagram?  jag heter gizmolinas där.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “THE SEPTEMBER ISSUES.”

  1. Marlen says:

    Måste bara tipsa om min favvo tidning Lantliv!!

    • gizmolina says:

      Tack snälla för tipset! 🙂 Köpte den i många år men så kände jag plötsligt att den inte var lika inspirerande längre så jag slutade…. Får kanske ta och testa den på nytt ! Njut kvällen! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *