The story of my life..

Allmänt

168397-1039
"Sesongens miniprofil" var jag i interiör bladet "Country" 2004. När den här bilden togs var jag sååå bakis, jag hade varit ute och druckit vin med en veninna som var på besök i stan och ni vet ju hur man känner sig när man tänker:  "jag ska ALDRIG dricka mer i hela mitt liv"… 😉 Jag kom springandes till min butik för jag försov mig och fotografen stod och väntade..  Tur det inte syns på bilden säger jag bara! 🙂

Senare idag ska jag berätta lite mer om mig själv för nu är ni många som frågat och vill veta. Idag väljer jag att berätta "bas fakta" om mig så om ni är nyfikna så är ni välkoma tillbaka senare idag….! 🙂

Nu ska här städas och sen ska sessan hämtas. 🙂

P.S bilden är tagen inne i min butik.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “The story of my life..”

 1. Angel says:

  fin bild =) du och Jig är ett riktigt succee par eller hur det nu stavas,vilken perfect match.

 2. Lina says:

  Du inspirerar mig så mycket!! Tittar in här flera gånger om dagen för att se dina tips, och självklart din söta dotter.
  Som du kan se på min blogg så menar jag verkligen vad jag skriver i min första mening 😉
  Du verkar ha så många bra idéer, mycket som du tipsar om har/gör jag redan…men man kan aldrig få för mycket av bra tips.
  -Lina-

 3. Stina says:

  Du ser superfräach ut! Skulle aldrig anat att du var bakis. Kanske var det lite tur att du var ute och blev lite tootsie dagen innan, man brukar ju slappna av då, och då blir det ju bättre bilder, om man inte är så nervös. Oj, vilken alkoholromantiker jag lät som nu, man blir nog det efter över nio månader utan en droppe alkohol! Jag kommer definitivt att kika in senare idag, är så nyfiken!

 4. Evelina says:

  Vilken vacker bild! Tycker inte du ser bakis ut…däremot tycker jag du är väldigt lik Anette Lundberg/Qviberg på den bilden 🙂

 5. AnnaStina says:

  Angel-
  Ha, ha, ja, vi är 2 workaholics som funnit varandra 😉
  Lina-
  Jag blev SÅÅ glad då jag tittade in på din blogg! 🙂 🙂 Vad KUL att jag inspirerat!! 🙂 Kram!
  Stina-
  Tack snälla du! 🙂 Ha, ha, ja- du har helt rätt, det var nog helt enkelt bra att jag var bakis 😉 Såg på din blogg att det inte är så länge till du ska få baby nu? Så SPÄNNANDE!! Vet du vad det blir? Prins? Prinsessa? Jag önskar dig stort LYCKA TILL! Du har en fantastisk tid framför dig! 🙂 Kram. 🙂
  Evalina-
  Tack snälla du! 🙂 Men så otroligt lustigt att du säger att jag är lik henne. Det är 2:a gången på kort tid jag får höra det?! Både av dig och av Engla.. Min mamma sa också att jag är lik henne i reportagen i “Mama”. Det tar jag som en STOR komplimang för henne gillar jag! 🙂 Så – TACK!! Kram 🙂

 6. Stina says:

  AnnaStina: Hi,hi det är en prinsessa såklart 🙂 Jag har alltid känt på mig och önskat att få en dotter, och mina drömmar brukar slå in 😉 Snart, snart, snart får vi se henne. Det är ju dock inte 100% säkert att det är en tjej, de kan ju ha sett fel. Då skulle det nog bli tokigt, men en liten grabb vore också häftigt! Även om jag inte riktigt vet vad jag ska göra med allt rosa jag köpt! Kram

 7. AnnaStina says:

  Stina-
  Jag hoppas verkligen att det blir en liten sessa så att du får glädje av din rosa shopping! 🙂 Du måste lova att du skriver och berättat då den lilla tittat ut! *kram* 🙂

 8. Gud vad kul attt läsa om din tid "här" i Gävle, bodde nämligen där tidigare & just nu i Sandviken. Har läst din blogg ett bra tag men inte förstått att du till och med bott här i trakterna 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *