The story of my life…

Allmänt

168397-1597
Det var 1:a sides nyhet att jag slutade mitt jobb som Biochef i båda lokaltidningarna (Arbetarbladet & Gefle Dagblad) och inne i tidningarna var det artiklar. Den ni ser på bilden är ur "Arbetarbladet" 26 juli 1996.

Året vi har kommit till är 1996 och som ni kanske minns så stod jag i ett "vägskäl" mellan att flytta tillbaka till Luleå eller till Stockholm? Här ska jag fortsätta min historia senare idag….! 🙂

Nu ska jag göra mig klar här så att jag kommer mig iväg för att fixa några jobbärenden. Sen är planen att vi ska ta en familjetur och shoppa "Johanna saker". Oj, när man talar om trollen.. nu vaknade hjärtat, hon sov bara 30 min (tokigt) , måste skynda på lite här nu.

Hoppas att du har en härlig dag! 🙂

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “The story of my life…”

 1. Amelie says:

  Denna lilla tanke av Alf Henriksson tycker jag alla elaka personer borde läsa och ta till sig:
  Ett ord, som en människa fäster sig vid kan verka i oberäknelig tid.
  Det kan framkalla glädje till livets slut, det kan väcka obehag livet ut.
  Ja, det påverkar livet på jorden.
  Så slarva inte med orden!

 2. Amelie says:

  Jag glömde att skriva att jag tänkte på de dumma människor som kommenterat hos dig,men det kanske du förstod. Ha det så underbart idag! Kram!

 3. Kimpa says:

  Kolla inlägget “Angel Without Wings” i min blogg. (OBS, Ingen reklam). Kopiera filmen och be andra göra samma sak. Det är viktigt, jag lovar. Det gäller barns liv…

 4. Ullis says:

  Jag har ganska nyligen hittat till din blogg och vill bara säga att den med en gång blev min favvo!!! Så inspirerande, inredning, mode, personliga reflektioner och en gullig bebis, läsning som passar mig perfekt! En komplett blogg helt enkelt! Önskar dig all lycka. Kram.

 5. Serena says:

  Så spännande det låter med Thailand! Gud va skönt att komma iväg sådär mitt i vintern… Härligt!

  Ser fram emot att läsa fortsättningen på din story!

 6. Vill du jobba för en familj som har fått fyrlingar? Akut arbetskraft sökes omgående. Flera personer sökes för detta jobb. För mer information gå in på min blogg och läs vidare. Jag kommer att hänvisa dig vidare till personen du ska ta kontakt med.

  2007-okt-27 @ 16:26
  URL: annawintour.blogg.se

 7. Caroline says:

  Tack för denna underbara blogg. Man kan nästan säga att den förändrat mitt liv! Massor av kärlek /Caroline

 8. Jenny från gävle says:

  Läser din blogg flera gånger om dagen, alltid lika kul.
  Ha en toppen kväll!!

 9. Angel says:

  wow,imponerande jodå haft en lovely day,därav jag intek ikat in här förrän nu 25 års dagen ska ju firas den med *s* hoppas ni hade en toppen dag

 10. Jonas says:

  Herregud, var du så där ung då vi jobbade ihop? Fast å andra sidan måste jag ju ha varit det med då…

  Skickar en lördagspuss. Rickard, Farbror Lasse å jag ska dricka vin å danska disco. Kram

 11. sanna says:

  du är verkligen en inspirationskälla för mig, följer din blogg gämt vart jag än är.. jag är själv 20 år nu och skulle vilj aöppna en egen butik, men vet inte så mycke tom det.. kan du inte ge några tips om hur man går till väga.. eller fort på ditt liv ? (:

  tack för en super bra blogg ! din dotter är jätte söt !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *