The story of my life..

Allmänt

168397-869
Intervju med mig i bladet "Puls" här i Norge, april 2006. "Sannheten om LØGN" hette artikeln som gick över 5 sider. Min del i artikeln hade rubriken "Kunden har alltid rätt". Jag blev tillfrågad om att delta p.g.a. det kommit i tidningens kännedom att många av mina kunder tyckte att jag och min butik utmärker oss för att vi är så ärliga mot kunderna och inte lurar på dem nåt…  (koftan jag hade på mig var föresten beige (inte blå!) men de har färgat den i tryck)

Ni är många blogg läsare som efterfrågat att jag ska berätta om mitt liv. Det gör jag GÄRNA men problemet är att jag har så galet mycket att berätta att jag måste dela upp det i olika delar och ta lite här och lite där för annars blir det en hel bok och det orkar jag inte skriva just nu  och ni orkar inte läsa 🙂

Så – jag lovar att jag nu ska starta med "The story of my life". Men – imorgon fyller min älskade underbaraste prinsessa 1 år så jag måste gå och lägga mig strax så att jag vaknar pigg & utvilad imorgon.

Min historia kommer att börja med då jag 14 år gammal hade "pryo" (=praktik) på "Hennes & Maurtiz" i Luleå för det visade sig bli starten på mitt yrkesliv. Det är idag ca 23 år sedan!

Det som har präglat hela mitt liv är att jag A L L T I D har vetat vad jag ska bli och vad jag ska göra. När andra jag känner varit osäkra på vad de vill? vad de ska göra? vad de vill bli när de blir stora? Så har jag hela tiden alltid vetat. Att jag hela tiden har haft den målmedvetenhet har gjort att jag inte behövt oroa mig så mycket eller "tappa tid" på att gå runt och fundera på vad jag egentligen vill? Därför är det en egenskap som jag är extremt glad över att jag har.! 🙂

När jag har sökt jobb har jag tänkt så här: "det här jobbet ska ju ändå bara ha en stund, för sen ska jag ju göra det där jag ska göra…. Men om jag får det här jobbet så samlar jag på mig erfarenhet inför målet". Detta har gjort att jag faktiskt har fått alla jobb jag har sökt  (utom ett! ) för jag har aldrig känns någon stress eller varit nervös eller tagit det på så himla stort allvar. För innerst inne har jag alltid veta att jag ändå ska göra något helt annat en dag.!

Detta mål har hela tiden varit följande : "Jag ska öppna min egen butik där jag ska sälja kläder & interiör!". Punkt.!

Jag tror väldigt mycket på att livet inte behöver vara så  himla kompliserat. Om man vill något tillräckligt mycket så får man det oftast till. Men – man måste fokusera på sitt mål och inte börja tveka. Man måste tro på sitt mål 110% och vara det lojal i alla val man tar.

När jag var 17 år gammal så gick jag förbi en byggarbetsplats där de precis satt ner spaden i marken och på skyltarna stod det "Här öppnar SF Bio Filmstaden med 6 salonger". WOW! tänkte jag! Där jag ska bli chef en dag!! 🙂 Och vet ni vad….  4 år senare blev jag det! 🙂

OJ, oj, oj, vad jag skulle kunna skriva hur MYCKET som helst nu om det här. Men nu stoppar jag för idag. Jag måste verkligen gå och lägga mig. 

Jag hoppas att du också har ett mål som du strävar efter för det berikar livet och gör att varje dag är en ny möjlighet till att komma sig ett steg närmare målet….! Det är det som är drivkraften och motivationen att gå ur sängen en morgon då man är såååå trött…! 🙂

Imorgon är dagen då mitt liv förändrades totalt för precis 1 år sedan då min älskade Johanna föddes. Måste sova nu så jag kan berätta mer om det och allt annat imorgon!

Sov gott! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “The story of my life..”

 1. Ida says:

  Åh, vill läsa mer om dig och ditt liv:) Hoppas du, Johanna och alla andra får en riktig toppendag imorgon (egentligen idag)och GRATTIS JOHANNA PÅ 1-ÅRSDAGEN:)
  Kram

 2. Angel says:

  Där har du ännu en sak varför du inspirerar mig,du är så målmedveten.tack för att du delar med dig =)

 3. Sara says:

  Ja du inspirerar verkligen och skulle kunna lära ut sååå mycket, du har så mycket bra idéer! Härligt! Tack för att du delar med dig =)
  Ha en kanonmysig dag idag med söta PRINSESSAN!!!
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *