THE WINNER TAKES IT ALL…!

En favorit outfit från Polarn O. Pyret  som flyttat in i Johannas garderob. Matchar med ballerinas från Zara och check 17.e maj kjærligheten (klubban), hittade den hos Nille (av alla ställen…köpte även en hängande napp-17:maj-kjærlighet + Non stop i norska flaggans färger).

Så där ja. Då har jag lottat vinnarna i den f.i.n.a. Polarn O. Pyret tävlingen and the winner is… Trine! 🙂  Stort GRATTIS!!! (check din inbox för mejl från mig). Och om du även tävlat på min instagram så är det lurt att ta en titt där för att se vem som vunnit det andra gavekortet500 nok.

Nu ska jag strax iväg och hämta hjärtat också får hon hänga med mig på jobb.  Mysigt.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “THE WINNER TAKES IT ALL…!”

  1. Trine says:

    Tusen tusen takk Anna-Stina. Nå ble jeg skikkelig glad

  2. Trine says:

    Ønsker deg og dine en flott 17.mai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *