THERE´S A RUMOUR IN TOWN…

Weekend comping up!

Godmorgon mina vänner!

Nu ska du få höra….  För ganska länge sen fick jag höra att Mette Marit och Haakon ska skiljas. Jag trodde inte mina öron och utgick från att det måste vara ett elakt rykte eftersom de alltid ser SÅ lyckliga ut?!  Men samtidigt var hon som sa det så säker på sin sak… och även Tone & Axel såg ju SÅ lyckliga ut på bilder in i det sista… Hur som helst –  i går kväll upptäcker jag det hintas om saken både här och där på nett och ryktet säger att det ska offentlig göras efter jul & nyår…. Sist jag såg dem sammen var på en brunsj på B&M för några veckor sedan och det var inte länge sen som JIG & Johanna såg dem uppe vid vår lilla matbutik sammen med barnen.  Kanske ryktet kommit bara för att de inte setts tillsammans, på officiella uppdrag, på många månader?   Oavsett – låt oss hoppas att det bara är ett rykte och att de får leva lyckliga i alla sina dagar…. !

Man ska självklart alltid vara försiktig med rykten men jag kunde inte hålla mig från att dela det med er…

Måste göra oss klara för skolan nu men vi ses strax igen!

Önskar dig en f.i.n. morgon!

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 16 Comments

16 responses to “THERE´S A RUMOUR IN TOWN…”

 1. Charlotte says:

  Usch- hoppas inte det! Alla skillmässor är sorgliga men på ngt hus blir det “värre” när det är kungliga- jag vet inte varför men kanske för att det blir så publikt och att journalister/allmänheten gottar sig i det….egentligen är det ju ännu mer sorgligt när det handlar om en ensamstående mamma som knappt klarar räkningarna…. Oj, vilken förvirrad kommentar- hur som helst, att skiljas är ett personligt stort misslyckande…iaf om man har barn (nu var ja och min sons pappa aldrig gifta men att vi flyttade isär var 100% rätt men ändå mitt livs största misslyckande!)… Önskar dig en fin dag! Kramar!

  • gizmolina says:

   Jag håller med dig Charlotte! och det kan verkligen inte vara lätt att hamna i en sån situation då man är så offentliga personer som dem. Men där ska norsk media ha cred för att de inte skrivit en rad om saken ännu! Och som sagt – hela saken är ju ett rykte så inte säkert det stämmer….

   Önskar dig en underbar dag fylld av solsken! Kram! 🙂

 2. Hanna says:

  Hoppas det bara är ett rykte! Jag tycker de verkar ha det så fint ihop… Skilsmässor är aldrig kul!

  • gizmolina says:

   Eller hur? jag hoppas verkligen också det! för precis som du skriver så är skilsmässor aldrig kul… Time will tell… !

   Njut din torsdag Hanna! Kram!

 3. Camilla says:

  Uff det har jeg ikke hørt noe om. Men Mette Marit har jo vært dårlig i nakken og med flere operasjoner siste tiden så det kan jo være derfor. Håper det ikke stemmer. Ha en fiin dag søte du. Klem

  • gizmolina says:

   Jag är helt enig! Låt oss hoppas att detta inte stämmer!

   Önskar dig en festlig fredag och en underbar weekend! Klem! 🙂

 4. Anna says:

  Nej, usch….hoppas det inte är sant!
  Men visst dom är ju bara människor precis som vi men….ändå :/
  Man vill ju att det ska vara som i sagorna….” Sen levde dom lyckliga i alla sina dagar”

  • gizmolina says:

   Eller hur, visst önskar man att alla relationer vore som i sagorna… Tiden får visa om det ligger någon som helst sanning i detta rykte och låt oss hoppas att det inte gör det. !

   Happy weekend!!! Kram! 🙂

 5. Titti says:

  Hon är ju sjuk och ska opereras för diskbråck i nacken läste jag, klart att hon inte är ute och ränner då! 😉 De som fick kämpa så för sin kärlek, hoppas ryktena är dumma och falska.

  • gizmolina says:

   Ja, hon har redan opererats så ränner gör hon knappast… Låt oss som sagt hoppas att detta rykte är helt ute och cyklar !

   Njut din fredag! 🙂 Kram!

 6. Johanna says:

  Jag hoppas verkligen att det bara är ett rykte. Tycker alltid de sett så kära och söta ut ihop, men det är klart att det måste vara ett påfrestande liv de lever.

  Hoppas att du får en fin kväll!

  • gizmolina says:

   Eller hur? de ser alltid super duper kära ut på a.l.l.a. bilder så låt oss som sagt hoppas att detta rykte inte alls stämmer.

   Önskar dig en magisk fredag och en underbar weekend! Kram! 🙂

 7. Det trodde jag nog aldrig, inte dem! (eller danska kronprinsparet). De verkar ju så genuina och lyckliga alltid. Håller mina tummar för att det bara är ett rykte! KRAM och ha en fin kväll

  • gizmolina says:

   Nej men eller hur, när det kommer till de kungliga så tror vi aldrig sånt så det kom ju som en lika stor chock då det danska kungligheterna separerade . Och Diana ! Så de är ju inte mer än människor de heller… Men, låt oss som sagt hoppas att detta bara är ett dumt rykte !

   Önskar dig en festlig fredag och en fantastisk weekend! Kram! 🙂

 8. A Häggberg says:

  Gillar din blogg, men snälla, sprid inte rykten vidare! är det sant, så visar det sig.

  • gizmolina says:

   Så kul att du gillar min blogg! tack! 🙂

   Jag har som sagt suttit inne med detta rykte l.ä.n.g.e. men valt att behålla det för mig själv. Men – då jag såg att det hintas om det runt omkring igår så kunde jag inte hålla mig från att berätta det längre…

   Men – det är som sagt bara ett rykte så låt oss hoppas att det inte stämmer. Time will tell…. !

   Njut din fredag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *