THIS DAY I.S. SOMEDAY!

Allmänt

Dagens reminder.

Morning girls! 

Oj, vad det regnar ute! det fullkomligt vräker ner, precis så där som det brukar göra i Thailand. Men då jag tittar in på Yr.no så visar de att dagen ska bjuda på sol/moln och noll regn från kl.08 så det vänder nog strax för klockan är ju bara 07.25.  Och det som står i min kalender idag är jag redan igång med, nämligen att stå upp tidigare på morgonen. Jag är hopplös på det. Ställer alltid klockan på 07.00 men ligger och snozar fram till ja, typ 07.30 – 07.45 och då blir det så klart liiiite körigt eftersom vi går till skolan 08.20 (det ringer in 08.30) så ofta får jag prioritera bort dusch och ta det då jag kommer hem. Men det ska det vara slut på nu! Och tack vare att Johanna väckt mig 06.30 både igår och idag så känns det som att jag redan är gott i gång med min nya rutin. Härligt! 🙂

Jag har massor med pics att visa er från en ett pressevent med Gina Tricot som jag trippade förbi på väg till AKS  igår eftermiddag men de får ni se lite senare för nu ska vi göra oss klara för dagen här  men en gårdagens hinner jag med:

Hemma på gården med Johanna bakom kameran. Min bluse kommer från By Malene Birger, favvis byxorna från Anine Bing, väskan är ett garderobsfynd (hittade den häromdagen) shoppad i Bangkok för många år sen, solbriller Marc by Marc Jacobs.

Och check orkidén på handleden, very Thai airways 😉  (Gina Tricot eventet var på en fantastisk Thai restaurang).

Ops, tiden går fort på morgon, bäst att hämta kläder till hjärtat och sminka mig.Och nej, ingen pw idag heller för jag ska down town direkt då jag lämnat J på skolan men! jag promenerar dit + hem = kan ha gott samvete trots allt.

Önskar dig en produktiv dag!!! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “THIS DAY I.S. SOMEDAY!”

 1. Erika says:

  Toppen från By Malene Birger är sååå snygg.

  • gizmolina says:

   Tusen tack Erika! 🙂 Det var love at first sight då jag fick se den i butiken… Älskar sånna här användbara toppar!

   Happy torsdag! Kram!

 2. Sofia says:

  Ohh vilka tjusiga pumps! Har letat efter ett par sådana med lagom klack 🙂
  Blusen var föresten även to die for 😉
  Tack för inspirationen! Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *