“this is where pink shit rules!”

Jag bläddrade precis igenom Damernas Värld och hittade en liten notis om en nettsida som heter "milajki.com" och väl där så möts jag av den här super läckra bilden och den coolaste texten :

"This is where pink shit rules"

Den texten borde jag ju ha på startsidan av min blogg för den är ju helt klockren ! 😉

Och när det gäller "shop til you drop sweetie…." så har jag föresten inte skrivit så mycket om mitt besök på "Høyer" butiken igår och jag tror inte jag ska göra det heller 😉 ( fast kanske senare…)  MEN – jag måste visa en underbar klänning från "Odd Molly" som jag provade och som jag nu går runt och är kär i…  Nämligen den ni ser på bilden här under och som precis kommit in i butik :


Nyhet från Odd Molly.

Jag tror faktiskt att jag måste arrangera någon form av "midsommaraftonshappening" så att jag har en god ursäkt till att shoppa den här söta klänningen för som sagt… I´m in looove….! 🙂

Nu ska jag passa på att fortsätta med upp packningen av allt bagage när Johanna sover för det är verkligen totalt kaos här hemma precis överallt och jag riktigt längtar till sakerna har hamnat på sina rätta platser.

Njut söndagskvällen och ladda för nya veckan !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to ““this is where pink shit rules!””

 1. Madelene says:

  Så fin kläning. Jag förstår att du vill köpa den.

  Madelene(Landvetter)

 2. Anni says:

  Nej, nu får jag skärpa mig!!! Jag läser ju din blogg dagligen, flera gånger om dagen och ändå kommenterar jag typ aldrig. Trots att jag är väldigt lik dig i mångt och mycket. Är mamma till Fabian 2 år (igår!) och en butiksloppa precis som du. Älskar väskor, inredning och kläder. Vill tacka för inspiration och igenkännedom! Tack!!!

 3. KarolinaN says:

  Detsamma,detsamma. Fortsätt nu att reda upp packningskaoset du! Kram!

 4. Angel says:

  åh så sött från Odd Molly

 5. Klockrent citat! 🙂 Klänningen är urgullig! 🙂

 6. Lina says:

  Hej AnnaStina!

  Jag har sett att du haft en sandfärgad liggdel till Johannas vagn då hon var liten och jag funderar på att köpa en bugabboo. Jag har kanske en liten konstig fråga men hur som helst så undrar jag vad är det för färg på dynan (den barnet ligger på) i den sandfärgade liggdelen? 🙂

  Tack på förhand!

 7. Anonymous says:

  när ska du träffa "prinsessan"?

 8. Josefine says:

  haha samma anonyma har frågat mig när vi ska ses, lite strange kanske? Du är alltid i mitt hjärta oavsett avstånd darling! Puss

 9. Marte says:

  Søt kjole fra Odd Molly 🙂

 10. millan says:

  Odd molly, älskar deras kläder men lite dyra tycker jag!

  Välkommna hem!

  Kramar Millan

 11. Sanna says:

  Odd Molly har underbara kläder och framför allt tunikor.Förstår att du shoppade den och med en liten tillställning måste man ju få göra det *ler*

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *