Thomas Sabo a/w kollektion.

Allmänt


Torsdag runt kl.19.45. Jag älskar tapeten och en sån där disco-kula vill jag ha hemma på min födelsedagsfest i september…

Igår kväll tog jag med mig min kära venn Mia på lanseringen av Thomas Sabo´s a/w kollektion som ägde rum i vackra Milla Boutique. Vi blev bjudna på bubbel + fingermat och alla vackra smycken var härligt ögongodis. Men vi blev bara där en kortis för vi kom sent, men bättre en stund än inte alls 🙂


Ett par representanter från Thomas Sabo som kom hela vägen från Tyskland + Julie (till höger) som driver SPALT-PR i Norge.


Smyckena med änglavingar är mina favoriter i kollektionen.


Happy friends med goodiebags på väg mot BAR.

Tack för en trevlig kväll SPALT-PR & Thomas Sabo!


Perfekta charms till en bloggande fashionista 😉

Jag har ett halsband som man fäster charms på från Thomas Sabo som jag blev påmind om nu. Ska ta och damma av det och börja använda det igen. Och vi har gett ett armband med charms till mormor för några år sedan son hon använder flitigt. Jag tycker att det är så kul med smycken som man kan bygga på vid tex jul & födelsedagar. Mormor har fått en charm här och en charm där från oss, alla med symboler som passar henne (tex. Musse Pigg, golf…), själv har jag ett J (för Johanna & JIG), en prinsessa, ett rosa hjärta + en hjärte berlock som man kan fästa bider i.

Nu: tillbaka till sköna soffan 🙂

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Thomas Sabo a/w kollektion.”

 1. Anna says:

  Älskar oxå Thomas Sabo´s Charms!

 2. Måste ta en närmare titt 😉
  /d

 3. fru Svensson says:

  Å va kul med nyheter.
  Tycker Thomas Sabo`s är så himla fint och roligt smycke.
  Har länge tittat på armbandet men kan inte ha det pg a smärta i handlederna.
  Visst inte inte att det finns halsband ochså 🙂
  Tack för tipset.
  Kollade in hemsidan och blev så glad.
  Nu ska min man och jag leta upp en butik som säljer det sen ska jag handla,, å va jag längtar.
  Många Kramar och Tack.

  ps,det blir nog en kanske en liten buddha runt halsen

 4. Haval B Aziz says:

  Godnatt på dig :)..kram kram

 5. anna p says:

  Hej!
  Ett gärn frågor:

  1) Tycker du klär Johanna och digsjälv superfint. Måste få fråga dock. När Johanna går till dagis i dessa ljusa fina kläder byter hon om där då för dom kan ju omöjligtvis vara så rena länge. Fast i Norge kanske man inte är ute lika mkt som här? Hur håller du hennes kläder så fina?

  2)Du har på dig nya fina kläder varje dag, tvättar du efter varje ombyte el. använder du plagget fler ggr tills det blir skitigt? Hänger du då tillbaks i garderoben? (Jag gör så och mannen slänger i korgen om han ska ha annat dagen efter.Båda blir galan på varandra.)

  3)Kan du inte visa lägenheter ur fler vinklar? Du fotar tex Johannas rum nästan ur samma vinkel varje gång, vill se mer av bokhyllan.
  Undrat länge över väggen i J. rum där sängen står. Längst upp är det som en öppning där ni har Ikea lådor. Har ni laggt en skiva där el var det så?

  4) Gillar inredningen hos er och skulle gärna titta lite mer på köket, hur ser toaletten ut? Tvättmaskin? Ja, praktiska saker som kanske inte alltid är lätt att göra snyggt. Du är bra på sånt.

  5) Mkt personligt men frågar fräckt ändå, du svarar om du vill. Dina kläder kostar ju en slant, Johannas också då det inte är från kedjorna. Hur har du råd el. är det en fråga om prioriterinagar syftar på O.M främst. Fast du kanske har en saftig rabatt hos dom iom att det är mkt omtalat här på bloggen.

  Älskar bloggen och följer den slaviskt. Eftersöker fler tips som du hadde förut innan tidningsjobbet. Fast det så klart du sparar ju godsakerna dit 😉
  Hoppas att du har lust att svara på några frågor iallafall.

  kram kram a.

 6. Tack för era kommentarer ! 🙂

  Fru Svensson-
  Åh vad kul att jag inspirerat dig till ett nytt halsband 🙂 och klart du ska ha en Buddha! Har ni bokat in någon ny resa till Thailand? Vi tittar på att resa någon gång i december men har inte bestämt helt när.. lutar åt att vi är där jan. Sköt om dig härliga du och hälsa familjen! Kramar!! 🙂

  Anna-
  Oj, det var många frågor. Jag ska svara så gott jag kan 🙂

  1. Tack för komplimangen. Jag köper dagis-kläder som är enkla att tvätta (mycket H&M, Zara, POP..) och slänger dem i maskin så fort de är smutsiga. Jag ser inte varför fina kläder skulle hindra till lek? allt går ju som sagt att tvätta! De är ute massor på dagis! men om det regnar så har de ju alltid regnbyxor utanpå = kläderna skyddas.

  2. Jag tvättar kläderna (toppar, ej byxor) varje gång jag har haft de på mig.

  3. självklart kan jag visa fler hemma-hos bilder vid tillfälle. Hyllan på Johannas rum var så då vi flyttade in¨.

  4. Vi har 3 badrum hos oss, eller 1 bad + toalett, 1 bad med badkar och 1 toalett. Du hittar bilder från badrummet (med badkar) om du klickar på hemma-hos-oss i vänstermarginalen på bloggen.

  5. Jag älskar kläder och jobbar därför gärna ekstra mycket för att kunna köpa det jag har lust på. En förmån med mitt jobb är att jag ibland får möjligheter att köpa vissa plagg till rabatterat pris.

  Jag tycker att det är fantatiskt kul att ge er tips men sedan jag började jobba igen så har min tid inte riktigt räckt till… Lovar att skärpa till mig och tipsa mer ! 🙂

  Hoppas du fick svar på allt och som sagt, du finner hemma-hos bilder i bloggarkivet.

  KRAMAR !! 🙂

 7. Älskar Thomas Sabos saker
  Dotter och jag var en vända på stan häromdagen
  var in en butik som skyltade med hans fina saker

 8. Maria says:

  Hej!
  Vet du möjligen vem som säljer den underbara tapeten…Jag Vill Ha Den!!!!!! 🙂 Fantastiskt läcker!!
  kram

 9. Svar till Maria ang. tapeten:

  Om du bor i Oslo, kan du köpa den via oss, Milla Boutique. Visst är den fantastisk! Den är från Cole & Son och heter Flock on Foil!

  Härlig lördag till er alla! 🙂

 10. Ulrica says:

  Ja visst är de fina, smyckena från Tomas Sabo. Jag har ju faktiskt de fina örhängena du tipsade om i ett inlägg för ett år sedan med SJP. Tack vare dig hamnade de på min önskelista inför min födelsedag :-)) Tack igen ett år senare 😉
  /Ulrica

 11. trevligt , trevligt. 🙂

  This is sex – Bloggen om sex, känslor, förhållanden och allt som rör ämnena!
  // Thisissex.blogg.se

 12. Anna says:

  Åh de finns så mycket snyggt från Thomas Sabo

 13. fru Svensson says:

  Vi har inte bokat men ska åka över jul och nyår om jag får ledigt 🙂 Vore skoj att ses igen.KRAMIS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *