Tiden flyger !

Allmänt


Härlig inspiration från Slettvoll. Kolla gardinerna på bilden till höger ! hissgardiner + längder, mitt tips från i förrgår 😉

Hjälp ! idag har tiden gått allt för fort att jag har haft svårt att hänga med i  svängarna….  Vi kom precis innanför dörren jag och Johanna för vi shoppade skor till henne på vägen hem (ska visa sen !) också tittade vi in på H&M´s Trendavdelning och där hänger en FANTASTISK fuskpäls som jag blev helt kär i ! Tyvärr var den slut i min storlek men de ringde och la undan den i en annan butik så imorgon skan ni få se snyggingen ! 🙂

Nu är det som vanligt vid den här tiden barn TV i bakgrunden och jag ska laga middag och sen är det bad och sen är det nattning och sen ska jag ut och ta ett glas vin med min bästa vän Kjersti. Ååå vad det ska bli mysigt ! 

 
Min kära vän Mia som fick sitta och vänta på mig pinsamt länge pga att jag inte riktigt hann med allt idag. Vi hade i alla fall en lovely café stund med goda brownies. Mia är en äkta solstråle ! 🙂 och vi såg farligt snygga kläder från Juicy Couture på Tatler så vi sprang fort därifrån 😉  Och min dagens.. trots bad hair day.. 🙂

Återkommer med kvällens outfit då jag bytt om för idag har jag haft en "bad hair day" så jag har inget spännande att visa 😉

Hoppas att din dag är lugnare än min och att du njuter höstkvällen !

P.S mina vänner: nu har jag varit utan tfn igen sedan kl. 14  för då övergick jag från Telenor till Tele2 och naturligtvis hade jag glömt det nya simkortet hemma… Så – om du ringt eller smsat mig efter kl. 14 idag så har jag inte fått det ! Ska sätta i nya simkortet strax så efter kl. 18 är jag igång igen med samma tfn nr som tidigare.

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Tiden flyger !”

 1. Ann says:

  Åh vad härligt det låter med att smita iväg o ta ett glas vin.

  Och va härligt det måste vara att få komma iväg till Thailand igen.

  Nu är det kanonväder här. Det har inte alls regnat trots att det är monsunperiod. Bara varit sol o friska vindar. På nätterna har det regnat, men det gör ju inget.

  Hej så länge. Snart blir vi ju nästan "grannar" här på Phuket.

 2. Therese says:

  Jag skulle vilja ha din garderob! Vad ær den værd egentligen? 🙂 Bara liiite nyfiken 🙂

 3. Lamilla says:

  Jag blir jätteglad om du hinner svara på min fråga: Vart är det man kan få tag på myskläderna som heter typ Juicy-någonting?

 4. Josefine says:

  Ha en underbar kväll kära!

  NJUT vinet och tjejtiden. KRAM!

 5. jenilita says:

  likande hiss gardiner har vi i vårat hus i Usa:) Finfina:)

 6. Mjke says:

  Din blogg är så mysig! =) Åh!

 7. Sara says:

  Inspiration inspiration 🙂

 8. shawnPierre says:

  dags att njuta vad det verkar:P

 9. Vackra inspirationsbilder!

  Hoppas ni får en trevlig kväll 🙂

  Kram!

 10. Madelene(Landvetter) says:

  Hej du underbara,goa,suppertrevliga tjej.

  Vad härligt det låter att gå ut med rn vän och ta ett glas vin.Jag är ledig i morgon så nu sitter jag och läser din blogg och tar mig ett glass röt och jag mysser.Hoppas att du och din söta dotter har haft en bra Torsdag? Nu får du skriva om eran resa jag är så nyfiken.Ha det nu så jätte bra.Tycker så mycket om dig kram på dig och din underbara dotter.

  Madelene

 11. Minna says:

  Har inte du ALLTID "bad hairdays"??

  Så ser det ut i alla fall…

 12. Mia & Jackie says:

  Fin blogg 🙂

  Ha en trevlig kväll!

 13. Emma says:

  Hag tycker att tiden rusar iväg hela tiden just nu!

 14. Johanna says:

  Åh vilket fint collage, verkligen inspiration! Ha en fin kväll =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *