Tiden flyger!

Allmänt

Tiden flyger!

Ibland bara flyger tiden….. de senaste dagarna har jag haft för mycket annat att tänka på så jag har tyvärr inte bloggat nåt… Men jag kommer starkt tillbaka! Ska försöka skriva varje dag igen nu…

Nu sover min underbara lilla ängel sött i sin säng efter ovanligt mycket "baby pluss". Klockan är inte ens 20 så det är LYX!!

Själv ska jag sätta mig och jobba nu…

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Tiden flyger!”

 1. Jessica says:

  Hej sötnos 🙂

  Jag har saknat dina bloggar ….
  Bra att du skriver igen 🙂

  Inte för att jag har med det att göra men jag kan ändå inte låta bli att fråga om du har tänkt att börja med välling till lilla sessan på kvällen ?
  Det fungerade nämligen superbra för oss när min sessa var i den åldern – dom små söta magarna blir ju gott mätta på det.

  Godnattkramisar 🙂

 2. AnnaStina says:

  Underbaraste vännen! 🙂
  Jag blir så GLAD när du skriver på min blogg. tack söta! 🙂 Jag har inte gett välling till sessan, jag ger nåt som heter “baby pluss” och det ÄLSKAR hon! 🙂 Men jag borde kanske testa välling för det är nog lite tjockare, vem vet – då kanske hon sover ÄNNU bättre? Nu är jag super trött så jag ska gå och sussa hos sessan. Min prins körde till Göteborg i kväll och blir där till onsdag. När flyttar du?? Hade varit så kul att få till att ses i Göteborg före flytt… Och du – vi pratar ibland om att K A N S K E en dag bo i Göteborg för J.I har ju sitt företag där.. Men vore inte det typiskt om vi flyttar dit och ni flyttar till Norge..?! 😉 (nu tror jag inte att vi flyttar (inte på ÅR i alla fall), men ändå…)
  Kramisar! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *