TIIIISDAG !

I söndags spikade jag äntligen upp mina tavlor från Flowerbeach (de är ett julklappstips! säljer dem i min butik) över köpmansdisken från Bruka Design.  Väggen ska fyllas på med fler, så den är inte klar, men jag är glad över att jag är igång !

Gooodmorgon världens bästa bloggvänner!

Gud vad jag är g.l.a.d. över att jag har er !  Det vill jag verkligen att ni ska veta!

Ni lyser upp mina dagar med era kommentarer och alla LIKE jag får på instagram (och facebook). De peppar ska ni veta och jag önskar ofta att jag tjänade pengar på bloggen så att jag kunde sitta här och blogga hela dagarna…. !  Men jag bloggar så ofta jag kan, det vet ni !  Somnar lite för mycket i soffan på kvällarna bara…zzz…måste sluta chilla där 😉

Den som spar han har….kolla in vårt nya husdjur: en rosa spargris! Jag & JIG lägger i alla mynt i den och de pengarna går till Johanna. Och ja, jag har börjat smyga fram julpynt… Mysigt!

Tisdag idag och J har turdag och själv ska jag iväg på en tur i kväll. På jobb. Och det ser jag verkligen fram emot!  🙂  Men först väntar en kontorsdag på mig.

Carpe diem girls !!! och du, kom ihåg att stoppa upp och njuta ibland. Skriv ner dina bästa egenskaper, läs upp den för dig själv,  och var stolt över dem !   🙂

KrAmAr!

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “TIIIISDAG !”

 1. Camilla says:

  Hei Anna Stina! Du har en fantastisk blogg! Jeg venter spent på at du skal vise oss hvordan du lager “hjertekransen” du har på døra til butikken 🙂

  • gizmolina says:

   Miljoner tack !!! 🙂 Åh ja, idag ska jag fota och visa så häng med ! 🙂 (har bara inte hunnit med…) Önskar dig en strålande dag ! Klem !

 2. S says:

  Åh så fint du har gjort det!! Din blogg inspirerar något otroligt skall du veta! 🙂

  PS. Jag har mailat dig 2 ggr angående de små ljuskopparna i glas som du säljer i din butik 🙂 Jag skulle så gärna vilja beställa hem 2 st av dem.

  Kramar S

  • gizmolina says:

   Klart du ska få köpa dem ! Jag checkar mejl och svarar idag ! 🙂 Och tusen miljoner tack för fina ord ! Njut din dag! Kram !

 3. Therese says:

  Ikke så flink til å kommentere, men har lest deg i flere år nå! Du er fantastisk flink og en stor inspirasjon;-)

  Håper du får en fiiin tirsdag!

 4. Marianne says:

  Hei hei! Jeg koser meg med å lese bloggen din hver dag, takk for at du deler med oss og gir meg et hyggelig friminutt i hverdagen! Et spørsmål: hvor har du den fine “all you need is love” fra? Det er så sant! Ha en deilig dag videre! 🙂

  • gizmolina says:

   Miljoner tack för härlig feedback !!! 🙂 Jag har köpt “love is all you need” hos Bolina . Njut din dag ! Klem !

 5. Cecilie says:

  Hei Anna Stina! Du har en helt fantastisk blogg! Inspirerende og vakker – spennende og innovativ! Er man i dårlig humør; “klikk” inn bloggen din – og vips – humøret og “Feel-Good”-faktoren er på topp igjen!! Morsomt å følge med på livet til deg og din familie – perfekt for alle oss som har passert “29 med et par uker..” Selv er jeg 42, driver også eget – dog klinikk – i Oslo, gift med 2 barn – og forsøker å sjonglere dagene så godt jeg bare kan. Fantastisk er du!

 6. Elin says:

  Du har en av mine absolutte favorittblogger, en “be-happy-oase”. Soaregrisen som ser ut som en ekte gris, er kjempeflott. Kan nesten passere som adventspynt 🙂 Håper dagen fin er flott!

 7. Christina says:

  Sluta inte att blogga, snälla. Din blogg är en riktigt härlig glädjespridare och även om du inte tjänar pengar på den så är den ju ändå en bra reklam för dig och din verksamhet 🙂

 8. Mirva says:

  Varifrån kommer grisen ??? Fr vilket märke? KRAM!

 9. Ewa says:

  Kikar in varenda dag till dej o njuter av dina positiva inlägg!!! Din blogg har ju allt = mode, inredning, barn, vardag o fest …o de bästa av allt är att DU bjuder på Dej själv!!!
  När jag läser kommentarerna till senaste inlägget inser jag att vi är väldigt dåliga på att ta fram tre!!! bara tre!!! bra egenskaper hos oss själva…..Nog sjutton har vi ALLA tre bra såna….;) Mina tre spontana blir; kreativ, omtänksam och att jag äntligen börjar sätta mitt bästa i centrum( mår jag bra mår min omgivning bra…)
  Kram på Dej
  Ewa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *