Till Oslo garderoben…


Alla byxor kommer från "Guess". Titta på de i mitten! kjolen sitter ihop med byxorna, hur sött som helst! 🙂 Johanna ville föresten också vara med på bilden 😉

Phuket kl.23.20, lördag kväll.

Mina kära läsare!

Jag håller på att somna nu….zzzz…. är så galet trött i kväll pga att jag sov på tok för lite natten till idag, så jag måste avsluta strax och hoppa i säng och det ska bli SÅ skönt. ! 

Efter 6 "byxfria" månader (med undantag av de vita från Gant…) så inser jag att Johanna inte har ett enda par byxor som passar då vi kommer hem så – häromdagen shoppade jag dessa på rea/salg på "Central" som ska få förgylla hennes Oslo garderob.

Nu är det föresten sport på svt24, någon handbollsmatch… Tänk om de visade lika mycket modevisningar på TV som de visar sport, vad härligt det vore! 🙂 typ direktsändningar från alla "modemässor" och "modeveckor" runt om i världen ett par gånger i året… Chanel,  Filippa K, By Malene Birger, Juicy Couture… Nej, nu börjar jag få så konstiga ideer att jag tror det är bäst jag går och lägger mig 😉

God natt & Sov gott ! vi ses igen imorgon! ♥

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Till Oslo garderoben…”

  1. Söta byxor du köpt till Johanna! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *