Tillbaka i Chalong !


På väg hem från  Øye & Berit . Johanna är sååå tröttis efter en kul dag.

Phuket kl. 23.25, fredag kväll.

Efter en FANTASTISK dag uppe i Bangtao (som jag strax ska berätta mer om i eget inlägg) så stoppade vi hemma hos våra trevliga grannar Øye & Berit (som kommer från Luleå). Vi var nämligen bjudna på middag hos dem i kväll (vi + fler grannar)  men eftersom vi varit borta så kunde vi tyvärr inte vara med där hela kvällen. Så – vi gjorde ett kort stopp ïnnan jag och en suuuper trött prinsessa gick hem till oss och nu sover mitt hjärta sött sedan ett par timmar tillbaka och jag har suttit på Skype med JIG.

TACK snälla B & Ø för att vi var bjudna , ni är så snälla & omtänksamma.  Och tusen TACK för bullarna som bor i frysen, de ska vi mumsa på imorgon 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Tillbaka i Chalong !”

 1. Agneta says:

  Så härligt att ni njuter era dagar i Thailand. Min son med sambo kom hem för ett par dagar sedan från Patong och de var sååå nöjda med sin semester. De var bland annat på Swensens och åt glass – tack för ditt tips.

  Kram

 2. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Hej Agneta !

  Å så KUL att de är nöjda med sin semester och att de gillade vårt favoritställe: Swensen´s 🙂 Det blir nog en tur dit för oss imorgon för till vår stora glädje så har de öppnat här i Chalong. Önskar dig en underbar weekend ! kram ! 🙂

 3. karin says:

  gud så fina ni e,kramar

 4. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Hej Karin-

  Tusen TACK för komplimangen ! nu blev jag glad 🙂 Kram !

 5. Angelica says:

  Ni verkar ha de fortsatt fantastiskt i solen och värmen, hos mig snöar de och har så gjort hela dagen. Super fin tunika du har på dig.

  Trevlig helg!

 6. Viktoria says:

  Vad gulligt matchande ni var klädda 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *