TILLBAKA I VARDAGEN.

Goood måndag mina kära bloggvänner! 

Då är vi tillbaka i vardagen igen efter Höstlovet och det här är första dagen sedan pappas begravning som jag har egentid. Väldigt välbehövlig egentid. Det gick så fort allting och efter att pappa gick bort så var det verkligen ett race fram till begravningen. Sen kom den årliga halloween happening på Nya Läroverkets skolor och BAM! så blev det Höstlov.  Så jag har inte riktigt landat i att min älskade pappa inte är kvar hos oss… Det känns fortfarande som att han är på sjukhuset och att jag snart får ett samtal från någon läkare om status…  Men det enda samtal som väntar idag är det till begravningsbyrån för att checka av några praktiska saker.  Och sen har vi tyvärr det stora jobbet kvar med att ta tag i allt praktiskt kring bouppteckningen. Men vi kände att vi behöver landa lite efter begravningen först. En sak i taget.

Och idag strålar solen från en klarblå himmel och det freeezing ! -8 grader. Kallast hittills den här vintern. Så jag är väldigt glad över att jag kom i mål med den 70 m. långa ljusslingan på trädet på framsidan av huset igår.  Det blev SÅ fint!

Sen är det ju så spännande med Bachelor finalen i veckan! Ser du också? Vem tror du får den sista rosen av Simon och Sebastian? Jag önskar att Simon ger sin sista ros till Elvira för från dag ett har jag sett de som “a match made in heaven” men jag tror tyvärr inte att det blir så….  Och när det kommer till Sebastian så tror jag också att vi kommer att bli väldigt överraskade…  Åh det kommer att bli SÅ spännande kvällar i veckan! Jag & Johanna är super peppade!!!

Just nu drömmer jag om detta… och det pågår massa Thailand prat här hemma… Vi håller tummarna för att restriktionerna lättar lite mer så att det öppnar upp för att vi kan resa ner till vårt andra hem om inte allt för länge. Tänk- snart 2 år (!) sedan sist. Det är en v.ä.l.d.i.g.t. stor omställning för oss som är vana att vara där 2-3 gånger / år. (bild från vår favorit resort Katathani där vi brukar ta semester från semestern).

 

Nu önskar jag dig en riktigt fin start på veckan och dagar fyllda av lyckliga stunder!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

47
Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “TILLBAKA I VARDAGEN.”

 1. Vera says:

  Jag hoppas på Simon och Elvira. Men gillar Matilda med. Verkar vara en härlig tjej. Hoppas Sebastian väljer Ida. Så naturlig och genuin tjej.

 2. Elin says:

  Håper dere kommer dere til Thailand snart. Jeg har nettopp vært utenlands for første gang siden nyttår 2019/20. Kurs i Danmark med 1 overnatting, deilig. Hvordan er innreisereglene til Thailand nå, fortsatt karanteneplikt på hotell også for vaksinerte?

 3. Marit says:

  Då skriver ofta om olika projekt ni har för er, tex det här med ljusslingorna. Men man får inte se några bilder, jag skulle önska det. När ni gör om inne visa mer före bilder, under processen och resultatet. Så man kanske blir lite inspirerad och taggad att själv ta tag i olika projekt.

  • Therese says:

   Håller helt med, sällan man får se något alls förutom pyssel och det intresserar inte mig alls tyvärr. Ofta nyfiken på hur rummen blir och övertygad om att det skulle inspirera mycket 🙂

 4. C says:

  Ja gärna lite uppföljning! Hur blev de lurviga fåtöljerna, det har jag undrat? Och vad låg egentligen i förra årets julklappspåsar från LV mm? Vore så kul om du följde upp mer av det du skriver om i dina inlägg. Önskar en fin dag!

 5. Ulrika Lagergren says:

  Jag hade hoppats på Elvira ända fram till avsnittet häromdagen när tjejerna fick ställa frågor till varandra och hon drog upp frågan om vem som dejtat någon av Simons kompisar. Tycker att hon slängde Matilda under bussen och framställde sig själv i bättre dager. Så nu hoppas jag på Matilda. Hon har växt under programmets gång och jag tycker de är så fina ihop!Nu har jag inte sett måndagens avsnitt så jag hoppas att hon inte får åka hem då.
  Till veckan börjar Bachelorette. Kul att det börjar nu när Bachelor tar slut!

 6. Nilla says:

  Godmorgon!

  Vad skönt att ni börjar komma tillbaks till vardagen igen efter en jobbig sommar med din kära pappa, och jag kan förstå att resan till Stockholm gjorde dig och Johanna gott.

  Hoppas att ni kommer iväg till ert älskade Thailand snart.
  Vi har bokat ett par veckor till Kata och Kamala i början av januari, vi längtar så.
  Det verkar lite krångligt med alla papper som ska fixas, men vi tänker att det får vara värt det.
  Ha en fin dag <3
  Kram från Nilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *