Tillbaka till lördagens fest…!


Här står jag & Lene + kids utanför vår dörr på väg ner till festen i lördags. Min klänning är från H&M, jag köpte den i höstas före vi reste till Thailand.

Phuket kl. 01.55, natt mot onsdag.

Det känns helt FANTASTISKT att jag kan blogga igen! 🙂 

För att det ska vara någon form av ordning & reda så börjar jag nu att blogga från den dagen som min blogg slutade att fungera, nämligen lördag. Jag bloggar föresten från en helt ny plattform vilket innebär att jag precis upptäckte att alla funktioner inte är samma som de jag varit van vid… men huvudsaken är ju att jag kan blogga så jag får nog strunta lite i de små detaljerna just nu… om jag kan… 😉

Och på tal om att kunna… jag är lite osäker på om jag klarar att hålla mig vaken så mycket längre… är nämligen super trött…zzzz… för jag har ju blivit så bortskämd med tidiga kvällar då bloggen inte fungerat. Så egentligen kan jag väl säga att inget ont som inte har något gott med sig 😉

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Tillbaka till lördagens fest…!”

  1. Sandra says:

    Kul att du är tillbaka 🙂

  2. Anette says:

    Vilken super glam mom du är!!!!!!!!man blir så avis. roligt du är tillbaka

  3. Du passar SÅ bra i den gröna färgen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *