TIME FOR A CHANGE.

Allmänt

Allt är inte klart, en taklampa ska hänga över bordet (istället för golvlampan) och tavlor ska upp på väggen. 

Kom på att jag inte berättat för er att jag möblerade om i köket häromdagen.  Vi har ett lite för stort köksbord med oss i bagaget men samtidigt som jag har lust att byta ut det så känner jag att det är “bra att ha” tex när vi ska ha barnkalas för då ska plötsligt många barn få plats. Så – bordet blir och nu då jag flyttat på det så känns det lite bättre ! + att om möbleringen löste min önskan om att få plats med mitt vackra All in wood skåp här inne i köket. Det syns inte på bilden (det står där köksmansdisken stod) så när jag dukat upp till kalas i helgen ska jag passa på att knipsa fler pics från andra vinklar så att ni får se !

Mitt hjärta somnade sent i kväll…vi fuskar lite så här 1:a skolveckan och är uppe lite senare för det är ju så mysigt att få kvällen tillsammans. Men det betyder att jag ska göra allt det där som jag borde gjort tidigare i kväll nu så bäst att köra på 😉

Önskar er som är på väg i säng en riktigt riktigt GOD natt !

Kategori: Allmänt | 1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *