TIPS PÅ FRÖKEN PRESENTER.

Allmänt Fröken present tips

Darlings! 

3 timmar tog det… ja, såååå trögt var det att komma ut på pw idag att det tog 3 timmar från tanke till handling. Gaaahh… ! Men, jag kom mig ut till slut och det är jag så sjukt nöjd över! (bättre att komma sig iväg sent än inte alls..!!) Det var min 2:a pw den här veckan men trots det så ligger jag kraftigt efter med antal steg / dag. Alltså checkar du din Hälsa app på din i-phone? (om du har en…) Jag visste inte om att den app´en fanns förren häromdagen då min bästa Jonas tipsade mig?! Och att min telefon har räknat varje steg jag tar (när jag har telefonen på mig) sedan den dag då jag köpte den är ju både super coolt men även lite läskigt… jag menar exakt hur mycket vet egentligen Apple om mig utan att jag vet om det…? S.c.a.r.y…!  Men – app´en är hur som helst grym att ha nu då jag har ett mål om antal steg / dag och so far står det 7.173 steg (5,1km) på idag så nu får jag inte glömma att ha telefon i fickan när jag springer upp och ner till tvättstugan / övervåningen etc. (slarvar tyvärr och glömmer att ha den på mig). för v.a.r.j.e. steg räknas.

Och idag tisdag vilket betyder 3 dagar till skolavslutningen så, jag gissar att det är fler än mig som är mitt i planering av både presenter till fröknar och sommarpresenter till kompisar… Så jag tänker bjuda er på lite present-tips!  Och för oss blir det en xtra speciell present till J´s fina fröken i år för hon ska tyvärr sluta. Sååå trist… speciellt eftersom J bara har ett år kvar på skolan där hon går nu och vi hade hoppats på samma fröken hela vägen… Men allt blir inte alltid som planerat så nu är vi väldigt nyfikna på vem den nya läraren blir i 6:an?!  Fingers crossed att det blir riktigt bra! 🙂

 

För ett par år sedan, då klassen gick ut 3:an, så fick fina fröken en stor blomsterbukett, chokladmedalj, en inspirerande mat-bok och lite goda bubblor att chilla med då hon kom hem… 

Jag älskar fina present /gave-påsar och kryddar de gärna med klassens namn på.  Siffran + bokstaven klipper jag ut från glittriga ark och limmar på (arken finns tex hos Panduro Hobby). 

Och förra året, då klassen gick ut 4:e klass, så fick fröken en lik stor blomsterbukett, en beach-blanket (från Hemtex, de har liknande i år, sååå fina!), chokladmedalj ( tradition… ) och ett fint fat att lägga sitt favoritgodis på… 

Jag tycker att det är svårt att hitta fina matchande sommar-present-kort så, jag brukar göra egna, med ett stämpelset som jag köpte för många år sen. Stämplarna var dyra där och då men SOM jag använt de!  Och på tal om att matcha… tänk på att present / gave-påsen är en del av presenten så välj en som matchar innehållet.  Det blir finast så! 

 

Ska tipsa er om kompis-sommar-presenter senare! Och tusen miljoner T.A.C.K. för all härlig feedback på gårdagens inlägg. Jag är lyckligt lottad som har så många fina bloggvänner där ute!

Nu har darlingen kommit hem och mellis pågår.

Önskar dig en riktigt fin dag vidare! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Fröken present tips | 6 Comments

6 responses to “TIPS PÅ FRÖKEN PRESENTER.”

 1. Lena says:

  Alltid så fina tips. Gillar extra att fröken fick bubbel 🙂
  aldrig varit med om vid avslutningar men tycker idén är kanon!
  Ja VARFÖR är det så himla svårt att komma ut på sin pw-runda ?? Fattar inte heller det. Jag har alltid ursäkter till mig själv för att slippa. Helt galet….
  Ha en fin kväll bästa du 🙂

 2. petra says:

  Tips köp en apple Watch du kommer inte ångra dig:) så fint du alltid fixar med presenter;) Håller med att det är trist när lärare slutar man vill liksom att de ska vara där,har också en lärare som ska sluta och ingen ny har de fått tag i,kram o fin tisdag.

 3. Pia says:

  Toppen med inte så dyra presenter utan mer tanken, och den har du!

  Har lite svårt att ge alkohol till personer som jag inte direkt känner man vet inte vad som kan finnas med i bagaget !

  Ha en extra härlig sista dagarna i skolan veckan, det är lite speciellt.

 4. N says:

  Alkohol känns kanske lite fel att ge en småskolelärare i ett offentligt sammanhang… Men det är min tanke.
  Kanske du och fröken J kan bli vänner privat? Det vore ju toppen 🙂

 5. MissC says:

  Vilka inspirerande presenter du alltid gör! Jag har “snott” många idéer.
  Jag brukar ge en hemodlad tomatplanta och något gott ätbart till det i present. I år blev det chokladpraliner och ett gott te.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *