TIPS PÅ PÅSKPRESENTER…!

Påsk-present-tips! Påsken 2024

God torsdag mina kära bloggvänner! 

Idag startade vi dagen med att besöka ett ställe som jag aldrig tidigare besökt: Tiger Muay Thai. Som en av de idrottslektioner som J ska genomföra då vi är här så hade vi bokat in en privat lektion i thai boxning (Muay Thai) och jag hade verkligen konstiga tankar om hur det ställe vi åkte iväg till kl. 09.30 skulle se ut…  så jag blev väldigt positivt överraskad då vi kom fram! Johanna fick köra ett tufft träningspass med en underbar och väldigt erfaren tränare i +34 grader så det var ingen lek… men WOW! vilken häftig erfarenhet att kunna checka av!

Då vi var tillbaka på resorten så åt vi lunch i restaurangen och sen njöt jag solen vid poolen då J var uppe i lägenheten och jobbade med skoluppgifter.  Den här veckan har vi fokus på jobb + skola så att vi kan ta påskeferie då alla andra hemma i Norge gör det i morgon eftermiddag (är medveten om att inte alla föräldrar är ledig nästa vecka men syftar på alla skolelever som har påskeferie) och det ska bli så otroligt härligt.  Vi har bokat vår chaufför till lördag morgon och ska iväg och njuta 1:a påsklovsdagen på ett favorit ställe… ! Det passar perfekt efter att vi tillbringat 1:a veckan här hemma på resorten (med undantag av Kata Noi Beach besöket några timmar igår).

 

Innan vi reste så styrde jag upp påskpresenter till några på J´s skola som hon delade ut innan vi reste i fredags. (knipsade bilden i bilen på väg till skolan…)

 

Det är inte lätt att hitta fina påsk-presentpåsar men den här från Nille gillar jag så den är mitt tips om du ska ge bort en påskpresent.  Jag fyllde påsen med vitt silkespapper och placerade sedan en fake påsklilja i pappkruka från Flying Tiger på toppen som dekor. Det breda gula silkesbandet har jag köpt hos Ohlssons Tyger och den sticker som jag fäst på tag´en kommer från ett ark med stickers som jag köpt hos Søstrene Grene.

 

Detta gömmer sig i påsen! och ett tips är att fylla påsen med sånt som förgyller påsken!  och samtidigt så ska det inte var för kostbart ifall man har många lärare som man önskar att ge till. Totalpriset för den här presenten blev: ca 170 kr.  Om man tar bort vinet och lägger Påskeskum i ägget istället så blir totalen ca 120 kr. Och om du väljer att gå för Påskeskum + servetter + presentpåse så blir totalen ca 55 kr. (då finns det mindre super fina presentpåsar hos Flying Tiger).

 

Påskägget med texten Glad Påsk på hittade jag hos ICA Maxi då jag var uppe i Luleå. Jag placerade rivet gult dekor silkespapper (säljs i påsar hos tex Panduro Hobby) i botten på ägget också fyllde jag det med “ett glas vin i” och en liten Glad Påsk! choklad från Lagerhaus. Tyvärr så tror jag inte detta “vinglas” säljs i Sverige, jag har köpt det på Vinmonopolet i Oslo. Påskeskum från Cloetta är en klassiker som du hittar i de flesta daglivarubutiker (jag köpte mina påsar på Dollar Store där de sålde 2 st för 25 kr.) och de super cute servetterna kommer från Flying Tiger.

 

Påskliljorna är perfekta för mottagaren att placera i en liten kruka på påskdukningen (eller bara låta de stå framme så som de är i den papp som de står i) och de kommer att vara precis lika fina år efter år…  

 

Kortet med texten Påskeklem har jag köpt hos Kremmerhuset.

 

Ett alternativ till presentpåsen är att placera presenterna i en påsk-korg!  Innehåller här är samma som det jag visat på de tidigare bilderna och guldägget som hänger kommer från Nille.

 

Jag tänker att det passar precis lika bra med både presentpåse som korg till tjejer men till killar föredrar jag presentpåsen. Tycker att den passar bättre.

 

Det är alltid lika svårt att hitta presenter till killar om du frågar mig… men det här tycker jag blev ett bra kit. 

 

Jag bytte ut “ett glas vin” i ägget mot en Påskepils (från Vinmonopolet i Norge) också gick jag för en äggkartong med chokladägg i från Lagerhaus istället för servetter.  Sedan droppade jag påskliljorna, tänker att de passar bättre till tjejer.

 

Åh the joy of giving! Jag älskar det!

 

Nu är klockan 23.49 här och sängen ropar på mig…zzz… så jag önskar dig en riktigt riktigt fin kväll vidare och då vi ses i morgon så bjuder jag på fler påsk-present-tips!

 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

38
Kategori: Påsk-present-tips!, Påsken 2024 | 1 Comment

One response to “TIPS PÅ PÅSKPRESENTER…!”

  1. Elisabeth says:

    Nå inspirerte du meg virkelig til å kjøpe inn litt påskegaver og spre litt ekstra glede elsker sånne her innlegg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *