Tisdag = Desperate Houswives!

Allmänt

168397-455
Här är vi på R.O.O.M. igår. Johanna har en egen Hello Kitty mobil, det ska börjas i tid 😉 Hon busar för fullt på bilden..

Idag vaknade hjärtat kl. 8, fick mat, och sen har vi legat och små sovit fram till nu. Härligt! 🙂 Idag har vi inga planer och det känns SKÖNT! Jag känner att jag har ett behov av "plan lösa" dagar….  Ska titta på resor och försöka konkludera på när vi ska resa var? Stockholm? Luleå? Mallorca? är våra alternativ.

I kväll är det nytt avsnitt av D.H. Kul!! 🙂

Önskar er alla en underbar dag! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Tisdag = Desperate Houswives!”

 1. josefine says:

  FIN BILD! Vi önskar er en härlig dag! ska också bara mysa o slappa, är så tröttis, längtar efter att slippa kliva upp på nätterna =) Kramar!!

 2. Jessica says:

  Hej prinsessor 🙂
  Önskar Er en riktigt underbar dag !!
  Kramisar från mig och sessan 🙂

 3. AnnaStina says:

  Josefine-
  Tack sötis 🙂 Jag längtar också till du slipper kliva upp på nätterna för det gör en ju sååå trött…zzz… Men en dag så! 🙂 Njut dagen och mys med din E och din mamma! Min sessa ligger och river ut massa gamla foton ur en kartong. Tydligen hur kul som helst 😉
  Kramis! 🙂
  Angel-
  Tack! 🙂
  Jessica –
  sötaste vännen min 🙂 Jag saknar dig och din prinsessa och önskar SÅ att vi kunde ses SNART! När är det ni reser till St.Tropez? Lucky you som ska dit!!! Jag ÄLSKAR det stället!! Hur “glammigt” som helst 😉
  Kramisar!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *