Tisdag = happy day!

Allmänt

168397-957
Mitt hjärta i sin vagn nyss inne på bakgården. Jag stod och dummade mig framför henne så hon höll på att skratta ihjäl sig. Underbart! 🙂

Det blev en "flying start" på vår dag idag för jag hade nagelfix kl. 9.30 och det är ju extremt tidigt för att vara oss 😉 Hjärtat somnade i vagnen där så jag har precis gått en liten tur så att hon fick sova sin förmiddag ute i den underbart sköna höstluften! Idag ÄR det verkligen höst ute och solen skiner från en klarblå himmel. LOVELY!!! 🙂

Har shoppat med mig lite grillad kyckling, pesto och pasta hem så nu ska jag slänga ihop lite frukost/lunch till mig och lite mat till sessan och sen ska vi iväg ut och möta Kjersti.

Vet ni vad vi ska göra?

Vi ska gå innom A L L A  butiker i Bogstadveien och spana in alla höstnyheter!!!  Så när jag bloggar senare i eftermiddag kan jag ge er en rykande fräsk rapport om allt snyggt jag förhoppningsvis sett! 🙂

Jag önskar er alla en helt underbar dag!! 🙂 Och du, idag bestämmer vi oss för att ha en HAPPY day!! vilket innebär att vi är extra glada och skickar härliga sms/mejl/kort till våra vänner och säger hur glada vi är som har dom i vårt liv! 🙂

Jag startar här och nu:

Jag är sååå GLAD över alla er söta, trevliga, snälla och uppmuntrande (jag blir det av era inlägg) läsare av min blogg!!  Ni lyser upp mina dagar och gör mig.. HAPPY!!! Tack snälla ni, jag är glad jag har er!!! 🙂

Kategori: Allmänt | 26 Comments

26 responses to “Tisdag = happy day!”

 1. Elin says:

  Och DU gör oss glad med all din rosa prinsessatillvaro. Jag kikar på din blogg varje dag! Du känns så äkta och underbar 🙂

 2. jenny says:

  Har hittat din blogg av en ren slump och måste säga att det e den bästa bloggen jag läst, du verkar ha ett mycket roligt & händelseriktliv, och det är alltid kul att läsa om. Finns så mycker tråkigt i världen så sådana som dig behövs allt:) //Jenny

 3. Sandra says:

  Jag är också en ny läsare och jag läser dagligen din blogg. Man blir lite sugen på att åka till Norge 🙂

 4. Sandra says:

  Otroligt söt flicka förresten. Min syster heter också Johanna 🙂

 5. Linda says:

  Tack för att du förgyller min vardag! Är inne och läser flera ggr om dagen. Det är alltid lika spännande att läsa dina inlägg 🙂

 6. Tuva says:

  Ville bara säga att jag Älskar din blogg!
  Din är mycket bättre än prinsessans blogg!

 7. Anna says:

  Har läst din blogg en tid nu och nu måste jag få säga att jag älskar den, blir såå himla glad av att läsa den… Det är det första jag gör när jag vaknar och de sista jag gör innan jag somnar… skadad? vad vet jag, men jag älskar det *fniss* Har själv en liten sessa på snart ett halvår vilket gör det extra roligt att läsa om dig och din sessa 🙂 Ha en bra dag!

 8. Jessica says:

  Har en sjuk liten hemma hos pappa och själv sitter jag sysslolös på min andra praktikdag. Men, så läser jag din blogg och blir glad igen!

 9. Emma says:

  Och du lyser upp vår vardag med din positiva inställning & din blogg! Den är super!

 10. Kim says:

  fy gudarna vad SÖÖÖÖÖÖÖT =D

 11. Amelie says:

  Vill bara säga detsamma, du lyser upp upp min vardag! Du har fått mig på gott humör flera gånger genom ditt inspirerande och positiva sätt att skriva! Tänk att du som är så långt bort från där jag befinner mig ändå kan göra mig glad!

 12. Lola says:

  Vilket härligt leende hon har din lilla sessa! Sitter här och ler själv när jag tittar på henne 🙂

 13. Viktoria says:

  She is so cute 😉

 14. AnnaStina says:

  Nu är jag tom för ord… TACK, TACK, TACK, TACK snälla underbara ni för era helt FANTASTISKA inlägg. Ni anar inte hur GLAAAAAAD jag blir när jag läser dem!!! 🙂 🙂 🙂 Jag blir lycklig över att veta att jag inspirerar och sprider glädje för det är precis det jag önskar att göra med min blogg. TAAAAAAAAAAAACK igen!! Ni är helt underbara och jag vill krama om er allihopa! *KRAM* 🙂

 15. oil crisis says:

  Hello have a look at that blog abour peak oil See You

 16. sohbet says:

  Ohh very much thanks admin

 17. cash loans says:

  Aw, this was a really quality blog post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a great blog post… but what can I say… I procrastinate alot and never seem to get something done.

 18. Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 19. I love Your neat blog! Check new fascinating infos about Property in egypt and Property in egypt Bye bye!

 20. knight pvp says:

  Hi, i must say fantastic site you have, i stumbled across it in Google. Does you get much traffic? Take a look at my blog turk ko.

 21. my site says:

  Appreciate another excellent article. I have a presentation next month, and I will be on the look for this sort of information.

 22. looks strange in opera, buy meridia online, [url=”http://meridia.groupsite.com”]buy meridia online[/url], http://meridia.groupsite.com buy meridia online, zbtrd,

 23. fvugtwmn says:

  jjsDEG fnwmuosseihn, [url=http://svkzvvdyurvt.com/]svkzvvdyurvt[/url], [link=http://txcvwimezqyz.com/]txcvwimezqyz[/link], http://dprtxhlgwpuo.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *