TISDAG & JULKLAPPSTIPS!

Allmänt

Sweeties!

Här går det undan i svängarna kan jag lova men jag bloggar som vanligt igen så fort jag landat….  Om du blir nyfiken på vart jag ska resa så kan du följa mig på instagram, jag heter gizmolinas där! Annars bloggas vi som sagt strax igen! 🙂

Jag & Johanna körde mysig speed dinner på Olivia igår samtidigt som vi pysslade med julkort… Ska företsen tipsa om dem (julkorten) i ett inlägg strax !  tipset blir till er som är lika sent ute som mig…;)

Ett tips! krydda julklapparna med fina ballonger! Så här såg vår julklappspåse ut igår då jag sladdade förbi hemma hos fina vänner.Ballongerna är dessutom fint pynt på barnens rum!

Och du ! Om du ska köpa pet shop hus i julklapp så ska du INTE gå till tex Brio eller någon annan lekebutik i city !!! där kostar det lilla 499 och det stora 799 (är nedsatt 300 kr nu så ser billigt ut… 499…) för på Toys R´Us kostar det lilla bara 259 ! och det stora 359 (eller om det var 379?). Så här finns massor med pengar att spara !

Oj, oj, måste skynda på här nu.

Önskar dig en magisk dag!!!  🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “TISDAG & JULKLAPPSTIPS!”

 1. Johanna says:

  Vi var på Toys’R’Us i Sarpsborg i förrgår och de hade ruskigt bra priser på “populära” saker. Köpte lite från Disney bland annat :-). Nu närmar sig julen verkligen. Här blir det många klappar av figurer som liten ser på Disney Junior. Och sen en saccosäck från Cocoon Couture som jag tror Johanna har. 🙂

 2. Marianne says:

  Brio lekebutikkene er generelt dyrere enn både Toys’R’Us og BR-leker, det er min erfaring. 🙂

 3. Kristine says:

  God tur til Thailand ??

  Kristine 🙂

 4. Petra says:

  Tack för det tipset:)hoppas ni har det skönt i Thailand.kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *