TISDAG, KARMA & GLITTER.

Allmänt

 

Dagens tänkvärda.

Gooodmorgon tisdags-snäckor!

Att blogga om pengar, att man vill bli smal och dessutom brun upprör alltid och skapar alltid livliga kommentarer, det vet jag som bloggat i snart 7 år men ibland struntar jag i det och skriver om det ändå, som i går kväll tex.  Men med det inte sagt att jag har lust att ta skit för tyvärr så går elaka stickade kommenatarer in på mig. Vi bloggare kan få 1790 snälla peppande kommentarer men så kommer den där ena som av någon märklig anledning måste få ut sin personliga agression / irritation / missnöjdsamhet genom att kasta skit på mig och tro mig. Det är den kommentaren som jag sen sitter igjen med hela dagen. Tyvärr! Tragiskt men sant.

Men – jag ska hålla fokus i dag, blicka framåt, tänka glada tankar, läsa alla f.i.n.a. kommentarer som trillar in, hoppa över de tråkiga och blogga härliga soliga vackra inlägg hela dagen lång. De ska bli som glittriga bomber in i denna grå tisdag. Så nu kör vi. Först ut: vackra Gisele för magasinet Porter.

Önskar dig en riktigt F.I.N. tisdag! 🙂

Och du – kom i håg att lyssna mer till ditt eget hjärta än till alla andra och glöm aldrig att what goes around comes around. Jag tror på karma. Vad vi ger är vad vi får… !

VaRmA kRaMaR!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “TISDAG, KARMA & GLITTER.”

 1. Äääälskar, den vackra rosa tavlan på bild nr 2!!! Jag är redo för lite färgklickar här hemma nu och jag tror att jag ska plocka fram akvarellfärgerna och låta busbarnen få leka lite! För det kan bli riktigt härliga tavlor som man ramar in i vackra ramar! Och iiiingen kan gissa att det är minikonstnärerna som gjort dem 😀

  Det där med att vissa människor alltid ska vara elaka är något som man får leva med, men man borde absolut strunta i dem!!! Livet är för kort för tråkmånsar, eller hur?!?!?! Fortsätt du som du alltid gjort – det sprider glädje!

  Kraaaaaaaaaam, sötaste du och ha en underbar dag! Det ska jag ha!!!

  Angelica Erixson

  • gizmolina says:

   Tusen T.A.C.K. för din underbart sprudlande kommentar Angelica! Sitter här och ler nu! 🙂 Och vilken fantastisk idè att låta dina barn måla. Klart du ska göra det! Jag har själv flera fina konstverk som Johanna gjort på väggarna här hemma. Älskar dem! Och ja, livet är ALLT för kort för tråkmånsar så det gäller att skaka av sig och gå vidare.

   Njuuuut din tisdag, fånga de lyckliga ögonblicken och fram med akvarellfärgerna! Stor kram!

 2. Lena says:

  För MIG är du i alla fall den bästa, mest glädjespridande bloggen !!!
  Fortsätt på samma sätt som du alltid gjort!
  Många kramar bästa du
  Hälsningar Lena

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 miljooooner T.A.C.K. Lena!!! 🙂 Åh vilken fantastisk feedback att få ! den värmer verkligen.

   Önskar dig den bästa dagen och en riktigt härlig kväll! Varm Kram!

 3. Nettis says:

  Halloj! Förstår att det är dom dumma kommentarerna som sätter sig i huvudet men vad som är ännu bättre är att du bara borstar bort det…
  Har följt din blogg i flera år och älskar din “feel good” känsla i den och du ska aldrig begränsa dig pga av några bittrisar 🙁
  Fortsätt som alltid. Drömmar, önskningar, mode, resor, Johanna, Thailand You name it 🙂 and i love it 🙂

  Kram, kram från Nettisens

 4. Deseree says:

  Jag hoppas inte att du tog illa upp av min kommentar jag ville bara jämföra hur olika vi lever 🙂 jag gillar att läsa din blogg och får mkt energi av den så förlåt om jag uttryckte mig klumpigt 😉

 5. line says:

  Så nydelig bilder. Jeg er fniste så av innlegget ditt i går jeg syntes det var små festlig – trodde det var slik det var ment:-) Jeg sliter med de ekstra kg altså, nå har jeg bestemt meg nå skal de bort. Heia heia til deg. Klem

 6. Berit says:

  Ønsker deg en kjempefin dag, for det fortjener du :)))
  (Dessverre merkelig hvordan dumme kommentarer setter seg fast i hodet, har mange ganger ønsket jeg kunne blåse bort sånne selv…).

  Vi er mange som elsker bloggen din så hev deg over det og tenk på hvor mange du gleder hver eneste dag. Ingen går igjennom livet uten down-perioder og jeg synes det er fint at du deler den delen av livet med oss også. Ønsker at det snart snur for deg!!!

  TAKK for at du blogger, jeg leser bloggen din hver dag og har gjort det lenge!

  GodGladKlem til deg vakre, Gizmolina 🙂

 7. Nina says:

  Jag förstår precis vad du menar =) Det är ju alltid så att den negativa kommentaren tar man åt sej. Nu får jag tack och lova inga negativa kommentarer, men däremot kan jag få det i verkliga livet och då börjar man fundera en hel del och man blir sårad, ingen rolig känsla.

  Jag säger som Grynet 2.0 ta inget skit! =)Huvudsaken är att du Anna-Stina vet och många andra att du är en bra människa och man ska alltid få drömma, önska och testa för hur ska man annars kunna utvecklas?! =)

  Kan även meddela att det är fortfarande plus grader i Luleå =) Och jag håller med dej vart är världen på väg, för det är inte normalt att det är plus grader här uppe i norr vid den här tiden.
  Ha nu en jätte bra dag! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *