TISDAG & SKIDTUR…

41a989d6ee78a88033cda6a04eda78b1-640x640

Gooodmorgon darlings! 

Då har JIG lämnat Casa Gizmolina, han hade en super tidig take off och jag imponerad över hur han orkar hålla sitt höga tempo.  Han jobbar 24/7, driver flera bolag och är verkligen super duktig på det han gör. Jag är så stolt! och jag blir så motiverad av att röra mig i hans närhet.

Och igår då hade vi mamma på middag. Inte vanligt att vi bara har henne på besök, men nu då Hans är och åker skidor i alperna så hände det.  Sen, lite senare på kvällen, så kom även min bror hit en sväng. Trevligt! Och Johanna, hon är så otroligt rolig. Mitt i allt så tog på hon på sig sina skidor (de ska ha skidor på idrotten idag så jag hade precis sökt fram de i garaget…) och stack iväg ut på gården och åkte. Alltså som vi skrattade då hon susade nedför terrasse-trappan. Ha, ha.  Och xtra kul var det för att jag varit iväg och shoppat lite nya skidkläder till henne, bl.a. ett par super fina rosa byxor från NeoMonDo och fleece set från Line One  så allt skulle på och testas. Och då Johanna åkte runt på sina skidor där ute i mörkret så slog det mig att livet verkligen blir vad man gör det till så ja, happiness is for sure an inside job ! 🙂

17310321_10154284596460796_7732093167718699364_o

Alltså den glädjen i J´s ögon då hon åkte runt där ute. Underbart! (hann inte ens klippa bort lappen…).

17311200_10154284597845796_4637294211238723718_o

Se upp i trappan, nu kör jag! Ha, ha. Byxorna var föresten en hit! så de, ihop med fleece settet (topp + byxa  från Line One för bara 149 kr) blir dagens shoppingtips! ihop med pannbandet som bara kostade 19 kr. Allt kommer från XXL. (ett av de företag som JIG jobbar med).

Nej, nu ska jag ta och försöka komma mig iväg. Ärenden ska göras och sen väntar en dag på kontoret. Men efter att ha haft hemmakontor så länge så är det  v.ä.l.d.i.g.t. nära till hands att bli kvar hemma alltså… så nu gäller det att bita ihop, samla sig och fokusera på målet. Pepp, pepp!!!

Önskar dig en underbar tisdag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “TISDAG & SKIDTUR…”

 1. Anna says:

  Härligt med ett kontor att gå iväg till ! slippa ha för nära till annat spännande när man är hemma.

  • gizmolina says:

   Ja, helt underbart härligt! Blev så peppad av att sitta där och jobba igår! 🙂

   Önskar dig den bästa dagen Anna! Kram!

 2. saga says:

  Han verkar ju inte ha något vidare driv och engagemang för sin familj, bara lite touchdowns då och då då du kämpar för att ställa allt i ordning och städat för att han skall komma hem något dygn, men det är väl kul för honom att han har jobbet. Tycker dock det verkar som ett ensamt samboliv för dig.

  • gizmolina says:

   Vi pratade faktiskt om detta i helgen då han var uppe och vet du – jag gillar vårt sätt att leva! 🙂 det passar oss som människor väldigt bra! Och att påstå att min Mr. saknar driv och engagemang för sin familj, det visar bara att du inte känner honom.

   Din kommentar bekräftar att jag ska fortsätta att utelämna jIG från bloggen för han, om någon!, förtjänar i.n.t.e. elaka kommentarer.

   Önskar dig en fin onsdag. Kram!

 3. D says:

  Syns det er kjipt at du får sånne tilbakemeldinger. Jeg syns det er ganske interessant å høre hvordan andre lever, det er ikke nødvendigvis ens egen måte å leve på som er rett og som fungerer.
  Jeg hadde en far som var MYE ute på reiser som liten og vi har verdens beste forhold både da, og i dag. Om man ikke er fysisk tilstede 100%, så kan man jo være en god forelder! Særlig i 2017, det var ikke like lett på 90-tallet, hehe.
  Og så lenge dere er happy, så skal jo ingen bry seg om det! Ha en super onsdag! 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner TACK för den bästa kommentaren D! Du är spot on på precis allt du skriver! 🙂 och tusen tack för att du delar med dig av din egen erfarenhet av din pappa relation, den låter väldigt lik Johannas! för J älskar verkligen sin pappa. Det är han som får de finaste korten till farsdag, bursdag etc. av J och hon ser verkligen upp till honom på ALLA sätt och du skulle sett så stolt hon var då han var i hennes skola och berättade om sitt spännande jobb…. !

   Tusen tack igen – din kommentar värmer enormt! Stor klem! 🙂

 4. D says:

  Og jeg syns det er SUPERgøy å høre om hans prosjekt, altså det er så inspirerende hvordan han klarer å få disse brandsene opp og frem. Tenker på det hver gang jeg kjøper Ullvangsokker (hvilket er typ flere ganger i året, haha!) og Johaugvotter!

  • gizmolina says:

   Åhhh TACK – igen! Så fantastiskt gøy att du shoppar både Ullvangsokker og Johaugvotter! It makes me happy!!! Jag får vara så stolt över allt han får till! Får kanske ta och göra en blogg-intervju med honom en gång så att ni får höra lite mer om hans jobb…?! 😉

   Njut din dag!!! Klem! 🙂

 5. Anna says:

  Jag blir glad av ditt sätt att leva (olikt mitt). Ingen har mer rätt till hur man lever ett liv. Så länge man mår bra i sitt liv är det RÄTT sätt att leva. Jag älskar hur du bjuder på dina pyssel. Dina inköp. Och allt där i mellan! Keep it up!

  • gizmolina says:

   Åhhh nu blir jag rörd! Tusen miljoner TACK för magisk feedback och fantastiskt fina ord Anna! Din kommentar värmer mitt hjärta enormt så, tack!!! 🙂

   Och precis som du skriver så har vi ett liv och det är enormt viktigt att vi lever det på det sätt som passar oss bäst. Inte efter hur alla andra lever sina… för det är inte säker att andras lycka är min…

   Önskar dig den allra bästa dagen! Kram! 🙂

 6. Anna says:

  Jag skulle just nu tycka att det var super skönt om min man var borta ibland och att man hade verkligt trevliga familjestunder när han kom hem. Och tycker du är toppen som orkar och har lust att “fixa” när han kommer hem. För att flaxa hit och dit i olika tids zoner är påfrestande.

  Ha det så gott och njut på kontoret !

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 miljoner T.A.C.K. för magisk feedback och en fantastisk kommentar Anna! 🙂 Jag har verkligen inget som helst problem med att JIG reser så mycket, det passar mig, för jag trivs med att vara själv och vi slipper dessutom massa vardagstjafs vilket är härligt! Och precis som du skriver så är det enormt påfrestande för honom att resa så mycket mellan tidszoner så han uppskattar verkligen att jag tar mig av allt praktiskt kring hemmet och vår dotter. Annars hade det inte gått och han älskar sitt jobb så att ta bort det vore att ta bort en stor del av hans personlighet… och det vill vi så klart inte! 🙂

   Önskar dig en magisk torsdag ! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *