Tisdagens bloggning & måndagens shopping.


I måndags, på väg till Bangtao, stoppade vi på Surin Plaza där 2 av mina favorit butiker ligger: Lola & Ginger. Och den här fina saken fick följa med mig hem för den matchar min baddräkt perfekt. Toppen är sval, skön & super att slänga på sig utanpå baddräkten / bikinin då man ska luncha / gå och köpa glass etc.

Varsågoda ! här kommer ett inlägg som jag skrev utan fungerade internet:

Phuket kl. 21.10, tisdag kväll.

I dag har tyvärr inte internet fungerat här på vår resort och det är lika trist varje gång det händer….  Sedan vi kom ner hit så har vi varit utan nett från fre-ti en vecka också nu igen, så ska det så klart inte vara men det är inte så mycket jag får gjort med saken så det är liksom bara att gilla läget.

Jag sitter och skriver i ett word dokument nu så att jag bara kan klistra in texten i ett blogginlägg så snart som allt fungerar igen vilket jag verkligen hoppas blir imorgon. Men jag får väl erkänna att det finns ett pytte liiiiitet pluss med att internet inte fungerar och det är att jag får hela kvällen för mig själv och kan lägga benen högt och mysa med mina blader och min bok. Och vem vet, kanske jag t.o.m. skriver ett vykort eller två ?! 😉

   
Inte ofta ni får se mig i den här frisyren 😉  jag fotade på morgon före fix.  Butiken jag shoppade i har samma ägare som "Ginger" butiken som ligger vägg-i-vägg med Lola så jag fick en påse därifrån.

Hoppas att allt fungerar som det ska hos dig och att du har en lovely tisdag. Tänk – snart är det helg igen och då är det MELODIFESTIVALEN . Hur kul är inte det ?  I love it !!   🙂

Kram!

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Tisdagens bloggning & måndagens shopping.”

 1. sirpa says:

  hej.

  fin topp,ala dina kläder är så fina.du mixar och matchar kläderna så attans snyggt.det är en fröjd för mig att gå in på din sida varje dag och bli inspirerad:)jag ser likadan ut i håret som du,speciellt att jag oftast slänger upp håret i en knut,snabbt och snyggt!

  ha det så bra nu och kramar till dig och lillsessan.

 2. Alinde says:

  Tunikan är snygg och fräsch! Tycker du oftare borde ha håret så, då det föryngrar utseendet lite!

 3. Jossan says:

  Den här frisyren var ju oxå fin 🙂

  Själv har jag självlockigt/sjävfall och drar och sliter med plattången var och varannan dag…

 4. sandra says:

  Aahhh vad snygg man ska alltså ta sig till Surin för att shoppa. Det måste jag komma ihåg för den där tunikan var jätte snygg.

 5. Sanna says:

  Hej! Du passar väldigt bra i den frisyren! Du ser mycket fräschare och yngre ut med håret så 🙂

  kram på er

 6. elin says:

  Jeg synes også at denne friyren kler deg kjempegodt!

  Nyt dagene!!

 7. T says:

  Jättesnygg i håret! Du ser 10 år yngre ut, och v ad gör det dig då i "riktig" ålder? 25? ;o)

 8. Mingar says:

  Hej Anna-Stina,

  Vad fin du är i den frisyren (oxå)! Än en gång måste jag passa på att tacka dig för din 'feelgood-blogg'. Efter en lååång dag på jobbet är det alltid lika kul att komma hem och hinna läsa ifatt. Ha en fortsatt trevlig semester!

 9. smile says:

  Du är ju superfin i rakt hår! Det tycker jag gott att du kan ha oftare. Så spar du lite tid också! 😉 kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *