TISDAGS PEPP!

16174679_10154156563005796_4961717852285581888_n

Dagens pepp.

Happy tisdag darlings! 

Det var krispigt att gå ut på morgon, -14,5 grader! och en hel del nysnö så ja, här uppe i norr är det verkligen 100% vinter nu. That´s for sure!

Och min måndag då? vad bjöd den på? Jo,  bl.a. en fantastiskt härlig lunch tillsammans med min bff M och vi blev som vanligt sittandes så länge att J fick komma dit till oss efter skolan. Eller hon var på en liten shoppingtur först med en klasskompis, men sen kom hon och då gick vi en tur på stan innan vi promenerade hem till läxor och sen avslutade vi kvällen framför Guldbaggegalan. Alltså vilken stjärna Petra Mede är!  Men filmerna… jag får erkänna att jag inte sett en enda av de som prisades…?!  😉

16265593_10154156594125796_3839762203881479849_n

Gårdagens lunch var sååå god! Köttbullar alltså, en klassiker! 

16174959_10154156597470796_6264227542429751033_n

Och plötsligt dök en väldigt glad & nöjd shopping-girl upp. Älskar att hon blivit så stor att hon kan gå runt själv!

Nej ,nu är det dags att styra upp dagen här för JIG ankommer i eftermiddag så bäst att piffa till både huset och mig själv. Ha, ha.

 Önskar dig en underbar tisdag och du, kom i håg att allt är möjligt….så ge aldrig upp hoppet eller dina drömmar! Det kan vara läskigt att ta det där steget…men oftast är det läskigare att leva med ånger över att du inte tog det….!  Så, you gooo girl! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “TISDAGS PEPP!”

 1. Marit says:

  Kan inte annat än att hålla med dig, Petra Mede var helt fantastisk och lyfte upp hela programmet som i övrigt var ganska tråkigt. Jag har inte heller sett en enda av filmerna, jag kände inte ens till dem :/ Hundraettåringen men ingen av dem andra.

  • gizmolina says:

   Skönt att höra att jag inte var den enda som inte kände till filmerna som fick priser…! 😉 Ja, förutom 101 åringen då.. den har man ju inte kunnat missa att höra talas om… men jag har inte sett den…

   Önskar dig den allra bästa tisdagen Marit! Kram! 🙂

 2. Lena says:

  Okända filmer för mig också. Förutom 100-åringen…. den har jag sett. Kan rekommenderas.
  Visst är det väl som så att det är läskigt att ta det där stora steget och VÅGA. Annars kanske ångra sig att man INTE vågade.
  En annan sak: när jag går in på din blogg får jag ofta upp en sida där det står: osäker webbplats. Någon annan som varit med om liknande ?

  • gizmolina says:

   Oj, får du upp osäker webbplats? Då passar det väldigt fint att jag har på G att få hjälp att styra upp / fixa till min blogg. Kryssar fingrarna för att den typen av varningar försvinner då. Och tack för att du gav besked om det Lena för jag visste inte om att det är så!

   Önskar dig den bästa onsdagen! Kram! 🙂

 3. Lena says:

  eller det står: “denna sida har rapporterats som osäker”.

 4. Maria says:

  Mysigt med långlunch

  • gizmolina says:

   Ja, det var verkligen hur mysigt som helst! 🙂 så kan rekommenderas!

   Önskar dig en magisk dag fylld av solsken! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *