TISDAGS PEPP!

Allmänt Hemma hos oss.

6375fe4be9e5deca27af8e19198250a3dce76b3d

Tisdagspepp!

Gooodmorgon mina fina bloggvänner! 

Vet du vad som hände runt kl.22 igår kväll? Traktorn dök upp! så, jag kastade mig ut och flyttade bilen så att han skulle kunna skotta vår gård. Åh som jag älskar att vi köpt den tjänsten! (för igår kom det helt crazy mycket snö…). Och nu pågår full piff-fix här hemma för om lite drygt 1 time ska jag köra och hämta upp JIG på flygplatsen. Det var ganska länge sen han var uppe så det blir riktigt trevligt! och Johanna längtar efter att pappa är hemma efter skolan idag. Sen var hon så himla söt häromdagen då hon sa att hon vill att jag reser bort för då får hon egentid med pappa…stora lilla hjärtat.  Hon är klokast av alla i vår lilla familj!

Och du, jag jobbade vidare på uppdatering av Köpenhamn dag 2, del 2 inlägget igår kväll och ska göra mitt bästa för att blogga färdigt Köpenhamn (har kvar en del av dag 2 + dag 3 då vi bl.a. var på akvariet) innan jag reser bort igen för ni kanske är några som ska resa dit i påsk?!  Sen måste jag visa mitt nya underbara eukalyptus träd som flyttade in hos oss i söndags.  Jag hade gått och tittat på det en stund men tvekat eftersom de är lite svårskötta (behöver väldigt mycket vatten) men det kändes som att det hörde hemma här hos oss. Så jag får se det som en utmaning att få det att överleva! 🙂

17505037_10154319465130796_4391951463649629587_o

Älskar det! och det kommer att passa perfekt ute på terrassen då den tiden kommer…  (och ja, det ska få en större kruka, har bara inte hunnit fixa… tycker alltid att jag ligger 1 kruka efter… ha, ha.).

Nu: back to fix! Sen, i kväll, ska vi på basket hela familjen. Kul!

Önskar dig en u.n.d.e.r.b.a.r. tisdag fylld av solsken! 🙂

P.S vi har -4 grader och strålande sol idag. vackert! men freezing…. 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Hemma hos oss. | 6 Comments

6 responses to “TISDAGS PEPP!”

 1. Lena says:

  Så gulligt av Johanna att hon vill ha pappa “själv”.
  Åh, då ser jag fram emot fler bilder från Köpenhamn, dejligt 🙂
  Så fint med eukalyptusträdet, då kan du ju norpa små kvistar till snittblommorna 🙂
  Ha en fin dag och TACK för att du uppdaterar bloggen så ofta. Jag älskar att gå in här och läsa och titta på dina bilder. En blogg fylld av solsken och glädje – alltid så positivt och optimistiskt. Det är så mycket ondhet och ilska i världen så din glada och trevliga blogg behöver vi 🙂

  • gizmolina says:

   Ja, visst är det fint att hon vill ha pappa själv. Hon tycker att jag “stör” om jag är hemma. Ha, ha. 😉 Och 1000 miljoner TACK snälla du för fina ord och helt underbar bloggfeedback! Jag blir v.ä.l.d.i.g.t. glad då jag läser att du uppskattar att jag uppdaterar bloggen ofta, det peppar mig att fortsätta så. Och vad kul att du gillar mitt nya lilla träd! det kryddar verkligen matsalen här hemma.

   Åh nu ska jag njuta din kommentar hela dagen lång Lena! Önskar dig bästa tisdagen! Kram! 🙂

 2. Tavlor says:

  Åhh, vart köper dubdina fina tavlor som finns väggen ? Stort tack för din fina feelgoood blogg 🙂 Ha en fin kväll!

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 t.a.c.k. för härlig feedback ! 🙂 Tavlorna, från Lisa Rinnevuo har jag shoppat över flera år (en här, en där….) i en butik här i Luleå som heter Klassisk Skandinavisk Form. Vad kul att du gillar dom!

   Önskar dig också en riktigt, riktigt fin kväll! Kram! 🙂

 3. Charlotte says:

  Så himla skönt med plogad uppfart- vi har en jättauppfart och jag är ju ensam ganska mkt….här finns dock ingen plog-tjänst så jag har mutat den komunala plogmannen – helt oärligt, oetiskt och såklart inte alls okej men ärligt?! Jag orkar verkligen inte skotta….han får en “fin julklapp” och lite fikabröd då och då…tar ju cirka 2timmar för mig o några minuter för honom 🙂

  Stor kram!

  • gizmolina says:

   Men sååå underbart att du mutat plogmannen! I snökaos tider så är ALLT tillåtet om du frågar mig! 😉 Och jag får erkänna att jag gjort samma sak, då vi precis flyttat hit, min fick en chokladask… han var sååå snäll. Men sen dök den här kvarters-traktor-killen upp så då körde vi på han i stället. … (annars hade jag fortsatt muta…ha, ha.).

   Njut din kväll Charlotte och fyll den med sånt som gör dig glad! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *