Tittut!

Allmänt

Runt kl.17. Jacka Whyred, sjal Faliero Sarti, make-up Emma.

Jag måste verkligen lära mig att blogga från min iPhone för dagar som idag sitter jag inte en enda sekund vid mitt skrivbord. Först hade vi foto-shoot (till nästa nr av Kamille Mor & Barn) och sen har jag bokstavligt talat flygit fram för att hinna med allt…

Nu är jag bara hemma en snabbis, ska ut igen och fixa ärenden strax. Johanna är hemma och leker hos en kompis och JIG fixar take-away på väg hem från jobbet, sen kör vi lite fredagsmys innan jag sätter mig på kontoret för några timmars jobb. Detta känns som en bra fredag trots allt!  tack vare positivt tänkande 😉

Önskar dig ett FAB fredagsmyyys!

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Tittut!”

 1. Kristine says:

  Hei
  Så flott å kunne ta seg en tur til varmere strøk på denne tiden av året. Nyt det!! gleder meg til jul og forberedelsene er utrolig kjekk med ei jente på 4år å glede;) Når kommer neste Kamille Mor & Barn? Gleder meg til hver gang;)
  KLem fra Kristine;))

 2. Madeleine says:

  Hej!
  Jag skulle så gärna vilja få tag på Faliero Sarti sjalen som du har och tunikan den grå från Line of Oslo. Vet du var de går att köpa?
  Jag ska ha stl XS på tunikan.
  Trevlig helg!
  Mvh Madeleine

 3. Mirva ♥ m. -04 & -05 says:

  Faliero Sarti sjalen finns på Mathilde i Sthlm!

 4. Hej! En liten hälsning från Luleå kommer här…Härlig & inspirerande blogg du har.
  Ha en trevlig helg!

 5. Åsa says:

  Ja med positivt tänkande kommer man långt, och du kommer snart så långt som till Thailand. Avudsjuk jag? Aldrig vill hellre vara här hemma där termometern pendlar mellan -28 och -10, det är grejer det 🙂 eller inte, vill hellre ha +30 och sol. Tack för en underbar blogg! Ha en underbar semester!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *