TITTUT.

Webcam runt kl.18. 

V.A.R. är min assistent undrar jag??? kanske jag hittar henne om jag rensar i röran här hemma? 😉 Nej men  drömma kan man ju alltid…  Tror faktiskt att det börjar vara läge att ta in tex någon som behöver praktikplats. Ska se på det där då jag får tid… !   Men först väntar en av årets festligaste månader: februari. Bokade min resa till Cph idag och sen blir det Oslo Fashion Week så kalendern börjar fyllas upp av kul happenings och jag har bokat tid hos Fred. Bästa Fred. Tänk att ha som yrke att vara proffs på att fixa ögonbryn  !  Fred är ju så duktig att kändisar flyger hit för en time hos honom. Fantastiskt!  Men själv behöver jag inte ta flyget för han håller till i gatan där jag bor. Otroligt smidigt !

Ska ta och städa till lite här nu och duka bort middagen. Vi åt köttfärsbiffar & makaroner, mums!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “TITTUT.”

 1. Emma says:

  Hej!
  Jag har börjat nytt jobb och har nu ett eget kontor som är sååå tråkigt och opersonligt! 🙁 har du några bra tips på hur man piggar upp ett trist kontor? Känns ju som att jag ska ju ändå spendera en hel del tid där och det här är trist tråkigt och opersonligt! Så lite Gizmolina du kan tänka dig 🙂

  Kram

  • gizmolina says:

   Klart jag har tips ! 🙂 det är ju ett av mina jobb, att hjälpa till med inredning / styling i hemmet så mejla mig gärna : gizmolinas@hotmail.com Så kul med nytt kontor ! och vilken ära att du vill att det ska få gizmolinafeelings ! Happy fredag !!! Kram !

 2. Jannike says:

  Hei!
  Vet du prisen Fred tar for å ordne bryn.Må bare ta med at je elsker bloggen din, den gir meg både inspirasjon og glede.
  God Klem fra Jannike

  • gizmolina says:

   Miljoner TACK för under bar feedback ! Nu gjorde du min fredag ! 🙂 Jag kommer inte ihåg exakt vad Fred tar men tror det är runt 7-800 kr. Han är verkligen den bästa så rekommenderar dig att boka time ! Önskar dig en fantastisk weekend ! Klem !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *