TITTUT!!!

Dagens tänkvärda.

My darlings!

Åhhh som jag saknat er!  och jag vaknade med DET dåliga samvetet för att jag inte bloggade nåt igår… men tiden räckte helt enkelt inte till. Det pågår ju presseuka nu och jag försöker få med mig så mycket som möjligt av det mellan jobb, läxor, matlagning och tömning av tvättmaskiner för det mig SÅ mycket energi att möta alla härliga människor och att tanka inspiration inför kommande höst/vinter.

Ska lasta ner pics från dagarna som gått och bjuda på inspirerande inlägg senare men först så måste jag bara fråga om någon mer än jag funderar över Sarah Jessica Parkers val av strumpbyxor på bilden längst till vänster?  Hur tänkte hon liksom? 😉

Snacka om att strumpbyxorna osar 80-tal…   Alla pics är från hennes sko-kollektion-lansering och jag säger ja tack! till de svarta och de rosa. Super fina! 

Och sen en annan fråga… var det någon av er som såg Ungkaren i måndags? Jag lyckades somna så jag missade att se vem som fick åka hem? eller blev det kanske inte någon mer än hon som Juan skickade hem före rosesermonien? Alltså jag har ju gjort misstaget att börja följa honom på insta (typiskt mig att inte kunna låta bli…är så nyfiken…) så jag vet ju, tyvärr, vem han valde till slut men det är ändå kul att följa resan… Jag älskar programmet!

Oj, fick precis en telefon:  JIG sitter fast i ett parkeringshus och kommer inte ut för han hade lyckats glömma plånboken i den bilen som jag har. Krise! 😉 Bäst jag kör dit och räddar honom. Vi ses senare sweeties!

Happy torsdag!!! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “TITTUT!!!”

 1. Monica says:

  Jeg følger også med:) Jeg tror hun som gikk ut i roseseremonien het Kat (høy blond danser).

  • gizmolina says:

   Åhhh tusen 1000 tack för uppdatering Monica! Visst är serien bra?! Vet du också vem han väljer till slut ? 😉

   Önskar dig en fin kväll! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *