Tittut!

Allmänt

Det var den dagen det… Alltså vissa dagar hinner man nästan inte ens gå på toaletten 😉

Nu är klokan nästan 03 och jag håller på att somna så jag ska lägga mig i sköna sängen. Ville bra säga hej! så att ni inte undrar vart jag tagit vägen. Dagen har varit fylld av fix och sedan hämtning av mamma på flyplatsen (det tar ca 1 time dit och 2 time hem..) och sedan mysig välkomstmiddag hemma.

Mamma hade med sig massa lyxigt svenska saker som tex: Kalles Kaviar, knäckebröd, osthyvel, välling, ute termometer, dalahäst m.m. och en massa härliga blader: mama, Family Living, Dameras Värld, Sköna Hem m.fl. och – inte nog med det: jag fick dessutom jätte fina presenter!! 🙂

Jag visar dagens bilder imorgon för om jag inte lägger mig nu på en gång så hinner jag inte sova förren jag ska vakna…! 😉

Kram! ♥

Uppdatering: jag upptäckte nu – torsdag – att jag skrev att det tog 1 time till flygplatsen och 2 timmar därifrån = ett tecken på hur trött jag var då jag skrev 😉 det tar ju självklart lika lång tid båda vägarna, 1 time.

Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “Tittut!”

 1. Maria says:

  Va härligt med besök :)Låter som om hon hade med sig mycker bra att ha + lite annat som ger guldkant i tillvaron 🙂 Ha det så mysigt!

 2. Lena says:

  Vad mysigt med besök från mamma/mormor! Hoppas ni får en mysig och fin tid tillsammans i underbara Thailand!

  Kram!

 3. Anette Nilsson says:

  Godnatt & sov gott
  kramisar från Nettisen

 4. Angel says:

  Vad härligt å ha mamma på besök.Ta hand om er.

 5. Hej!
  Vilken lyx! Både mamma och en massa presenter!
  Sov gott.

 6. Elle says:

  Vad härligt med mamma på besök! Mamma är alltid mamma, right?
  Förresten så gör du och din blogg mig glad!

 7. Linn says:

  Hej! Nu ska jag passa på att skriva ett meddelande till dig. Hittade hit från prinsessans blogg och jag gillar era bloggar så mycket.
  Extra roligt är att du är från Luleå (vilket jag tycker minnas mig komma ihåg från något inlägg?) om jag minns rätt. Jag bor i Haparanda men har precis flyttat från Luleå (bodde där i två år). Alltid kul att stöta på norrlänningar!
  Ni verkar ha det underbart i Thailand. Du är duktig på att inreda och eran dotter är verkligen underbart SÖT!
  Kram från Linn (vi har kallt nu, -10 och kalla vindar…)

 8. dee says:

  oj vilken stress…inte hinna gå på toa hmm skaffa dig en butler som fixar det mesta så du kan shoppa i lugn och ro

 9. Lotta Hansson says:

  Hej på er!

  Vad roligt att se alla tjejer på en bild! Kul att Stina hälsar på! Här vräääker snön ner och jag är hemma med två magsjuka barn. Men efter regn kommer solsken, åtminstone där du är!! Kramar Lotta, Stina och Mimmi.

 10. sesli sohbet says:

  good quality post thanks

 11. web page says:

  I appreciate precisely what you have done here. I like the section in which you point out you’re up to this for you to offer back but I would assume by all of the commentary that this method is certainly working for you as well.

 12. turk ko says:

  Hi, i must say fantastic site you have, i stumbled across it in Google. Does you get much traffic? Visit my site turk ko.

 13. this helped me as good stuff, cheap, [url=”http://tramadolonline.groupsite.com”]cheap[/url], http://tramadolonline.groupsite.com cheap, =-PPP,

 14. xclxmxqy says:

  ktyWG7 jdyuicmdyhix, [url=http://nwztsnpzcujj.com/]nwztsnpzcujj[/url], [link=http://fguquhnnlxbn.com/]fguquhnnlxbn[/link], http://zcmsmkgnmloe.com/

 15. good quality post thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *