TITTUT I NATTEN.

Ett av veckans instagrampics.  Inspirasjon i Casa Gizmolina.

Mina kära fina bloggvänner!

Jag jobbar verkligen 24-hours sedan några dagar tillbaka så beklager att jag inte bloggar på lika flitigt som vanligt. Kan berätta att jag varken svarar på sms, tfn eller mejl heller så ja, jag är lite off… Men!   i morgon är jag back on track igen! och då ska jag presentera vinnarna av de coola skorna + vinnaren av julkort från Petrified in pink.  Och ! jag ska dessutom avslöja vad jag är så upptagen med…. ! 😉

Men först måste jag försöka hinna sova lite…zzz…håller på att somna…zzz

När jag satt och väntade på J som var på turning (gymnastik) i kväll så bläddrade jag i nya Red (ett engelskt favorit magasin) och hittade dessa glammiga skatter. Alltså h.u.r. snygga?!  Allt åker rakt in på önskelistan! Halsband Miquella at Harrods, cuff Chanel & väska Gucci. 

Hoppas att du sover riktigt gott och att du får en härlig start på din fredag med god frukost och solsken!

P.S fick ä.n.t.l.i.g.e.n. mina nya linser idag så nu kan jag börja knipsa pics av dagens etc. som vanligt igen.

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “TITTUT I NATTEN.”

  1. Reidun says:

    God morgen!!! Håper du har fått noen timers søvn og er snart klar for ny dag. Takk for all glede og inspirasjon du sprer med bloggen!!!Ha en fin fredag.

    • gizmolina says:

      Åh för en fantastisk kommentar att starta jobbdagen med efter ett sent nattpass ! T.A.C.K. !!! 🙂 Nu gjorde du verklige min dag ska du veta ! Önskar dig en fantastisk weekend ! Klem !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *