TITTUT I NATTEN.

Allmänt

Vi körde fredagsmys på Rust i kväll tillsammans med fina vänner. En perfekt start på helgen! Och min jacka är föresten ett tips om du ska ut på shopping idag, du hittar den hos Den Dama.  (finns även i svart).

Vad trött jag blir på mig själv….klockan är 03 och jag vaknade nyss i soffan och kom på att jag shoppat blommor som är kvar i påsen i köket….Men nu är de i vatten och jag ska dyka ner i sängen. Har precis ställt klockan på 08.20. Tidigt för att vara lördag men ändå lyxigt sent jämfört med i veckodagarna.  Tänk vilken annorlunda syn man har på det där med vad som är tidigt / sent efter att man fått barn. Förr kunde jag ju lätt sova till runt 11-12 på helgerna. Det var tider det! 😉

Nej, nu ropar John Blund på mig så got to go.

SwEeT dReAMS!

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *