Tittut i natten!


Johannas nya grej är att stå så här hur länge som helst. Kanske det är yoga hon börjat med ? 😉

Tiden & dagarna flyger verkligen här uppe i Luleå och det blir inte många stunder "över" men det är ju så det ska vara när vi är hemma för att träffa familj & vänner!  Och i kväll lyckades jag dessutom somna då jag nattade Johanna och vaknade för en stund sedan så nu sitter jag här mitt i natten och ska mys-blogga lite innan jag kryper ner brevid min darling igen.

Jag har föresten INTE glömt "den vackra tävlingen" om duken – jag har bara inte haft tiden över att gå igenom alla fantastiska tävlingsbidrag men – jag lovar att göra det imorgon så den som väntar på något gott…. ! 😉

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Tittut i natten!”

  1. Fiaah says:

    Godnatt:). Hoppas du får en bra dag imorrn:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *