Tittut i natten!


Frukt är lika gott som godis ! 🙂

Ååå vad jag hade önskat att det kom ett bud och knackade på dörren nu och levererade mig några fräscha fruktpinnar ! 🙂  Det är så synd att det är så mycket enklare att stoppa i sig lite choklad och några salta nötter "i farten" än en tallrik med mixad frukt…  Frukt är ju så gott och just nu äter jag ovanligt många mandariner (hör ju julen till…) också är jag super glad i Kiwi !  Jag äter kiwi nästan varje och det är mitt godis !! 🙂

Nej, nu ska jag sluta drömma om frukt och gå och lägga mig och drömma på riktigt för det är hög tid för sängen.  I natt väljer jag att lägga mig och sova inne hos Johanna för hon brukar alltid vakna någon gång runt 4-5 så lika bra att jag är vid hennes säng då så att jag får sova max i natt , jag ska nämligen upp igen strax efter 6 och imorgon väntar en ny dag i fotostudio för mig 🙂


Jag har ju sprungit runt och tittat på vårkollektioner senaste dagarna och nu börjar vårkläderna att göra entré i nettbutikerna. Hos net-a-porter hittar jag den här snygga tunikan från See by Chloé och den fina väskan från Jimmy Choo. Det är ganska galet att våren kommer innan vintern dragit igång på allvar 😉

Till sist… TUSEN MILJONER TACK för alla kommentarer jag fått senaste dagarna ! Tyvärr räcker inte min tid till just nu men jag lovar att svara er så snart jag kan.  Era kommentarer gör mig HAPPY !!! 🙂   och som "plåster på såret" för att jag inte kunnat blogga lika mycket som vanligt de senaste dagarna så kör jag igång en ny härlig tävling imorgon ! 🙂  men först ska här sovas…. !

Godnattkram ! ♥

Kategori: Allmänt | 23 Comments

23 responses to “Tittut i natten!”

 1. Mia says:

  men oj annastina! Sover du aldrig? Du måste ta hand om dig!

 2. Anja says:

  Va härlig blogg!

 3. Jeanette says:

  Kl 4 gick du och la dig och nu ska du upp kl.6? Måste vara en trött mama idag!

 4. fattar inte hur du orkar..

 5. Josefine says:

  Så sommarfräscha bilder! HOPPAS du fått sova och att dagen blir riktigt bra med jobbting. Snart helg och snart JULLEDIGT! Puss

 6. Nettisens says:

  Snälla söta du.

  Du får inte glömma bort att ta hand om dig själv mitt i all stress och sova måste du väl göra?

  Hoppas att du får vila upp dig ordentligt snart.

  Många kramar från Nettisen

 7. emma says:

  Vart är din man? Kan inte han ligga hos Johanna så att du får i alla fall lite sömn. Verkar inte bra att sova så lite, men ett kortare tag funkar det väl…

 8. Hanna says:

  Det är alltid lättare att pilla i sig choklad än frukt. För frukt måste man typ skala och skära upp och sådär. En sak som jag funderat på; varför är uppskuretg äpple godare än ett äpple som man biter direkt ifrån? 😛

  Kika gärna in på min blogg där jag lagt upp bilder på den mest fantastiska klänning jag någonsin sett!

  http://hannalinneal.blogg.se

 9. Mirva says:

  God morgon vännen!

  Ja, våren drar alltid igång lite tidigare på nätet än i live-butiker. Dock är det lite speciellt i år för redan nu är mellandags rean igång i nästan alla butiker, känns galet att handla julklappar till REA-priser. Hur är det annars med er, är ni klara med klapparna och julförberedelserna? Var ska ni fira jul i år?

  Önskar dig en underbar dag trots att både du & jag har fått för lite sömn inatt !!!

  KRAM Mirva

 10. Yvve says:

  Helt rätt flera gånger!!! Uppskuren frukt är ju supergott, fast det är ju detdär med att den ska skäras upp… Och ja, visst känns det konstig med vårkollektionerna när man väntar på snön… och tomten:)!

  Ha det bra och var rädd om dig.

  Kramar…

 11. Malin says:

  Mirva:Saknar din blogg!!

 12. Anna says:

  Ska du starta nätbutik eller vad ska du jobba med framöver egentligen?

 13. Emma says:

  Mirva: Jag saknar också din blogg!! 🙂 Emma

 14. Elin says:

  ja det är gott med frukt, men vette tusan om det slår choklad?

 15. Anna. says:

  Frukt är INTE lika gott som godis! Om jag får välja på ett päron eller en härlig chokladbit, eh ja. Då tar jag givetvis chokladen. Mm, godis före frukt.

 16. smet says:

  ojoj, så sent du satt vid datorn när du skulle upp så tidigt :/ hoppas du orkade med dagen idag ändå!

 17. Tess says:

  Frukt är jätte gott, äter massor av ananas och melon varje dag men lite godis skadar ingen 🙂

 18. Carolina says:

  Kära Anna-stina!

  Vad härligt att Du får jobba så mycket. Du har så mycket att ge med all Din inspiration!!:-)

  Glöm inte bort att ta små pauser emellanåt bara. För det behöver Du!

  Jag har varit SÅ urdålig på att kommentera härinne denna höst. Jag bara pluggar, och pluggar..Men kikar in här allt som oftast ändå!

  Och min mage växer sig allt större för varje dag. Härligt!:-) Ärtan i magen är inte så liten längre, men får dras med namnet Ärtan ändå.. Vår bebbe är i alla fall 26 veckor, häftigt!

  Ha en härlig dag, och sköt om Dig. Varva ner ikväll med nåt gott att dricka, nåt gott att mumsa på och en inspirerande tidining!:-)

  stora kramar

  /Carolina och Ärtan

 19. Alinde says:

  Du verkar så ambitiös, och det ska bli så roligt om det är en web butik du även ska ha?

  Men detta känns ändå inte så "feelgood" som du håller på? Många är vi som undrar varför mannen din inte kan "hjälpa" dig med dottern? Är han bortrest så mycket med jobbet? Eftersom din blogg är både inspirerande och engagerande vill man liksom veta! =).

  Hoppas du har en stark relation med din man, med mycket kärlek. För det är det som fattas i bloggen, du förmedlar inte det. "Bara" din stora kärlek till Johanna.

  I all välmening.

 20. Evve says:

  Och då kommer hennes kommentar att vara följande:

  JIG ä inte en del av bloggen! Men heller kanske inte så stoor del i erat liv heller!?

  Hur som helst, eran relation och hur ni vill ha det har vi andra inte med att göra…Så…så länge du inspirerar oss andra och är en energistråle så må gott!!!

 21. Alinde says:

  Evve: Nej, jag vet att JIG inte är en del av bloggen, och självklart respekterar man det! Men även andra bloggerskor som inte har mannen som en direkt medverkan i bloggen, brukar ändå förmedla kärleken de har tillsammans. Den känslan finns inte ens öht i denna blogg. Och det är liksom den lilla biten som fattas, för att iaf jag skulle få väldigt stort utbyte av att läsa här!

  Men visst har du rätt i att vi andra inte har med det att göra. Vi får bara hoppas att JIG har större betydelse i verkligheten än i bloggen, och då menar jag MYCKET större! 😉

 22. Tess says:

  Heej Anna-Stina 🙂

  Tänkte bara höra om du har något knep att alltid se så pigg och kry/och verkar vara det oxå! Trots de få timmar sömn du får varje natt :)?

  Stor kram och hoppas du får sova mer denna natt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *