Tittut i natten !


Vi var innom vackra Evason Resort i kväll och där är så bedårande FINT att man blir helt tagen. (vi bodde där i december förra året innan vi flyttade in i vår lägenhet ). Jag har på mig min klänning från Zara och Johanna har en söt Hello Kitty klänning som vi köpt på rea/salg på Central (kostade ca 70kr).

Phuket kl. 04.20, natt mot torsdag (sista dagen före vi reser hem….).

När våra trevliga middagsgäster gått hem städade jag undan , startade en tvättmaskin, lastade ner alla bilder jag tagit och plötsligt blev jag så trött att jag tänkte att jag skulle lägga mig på sängen en stund och ja, ni vet ju hur det går då.. Exakt! jag somnade 😉

Så – nu är jag nyvaken och har precis plockat ur linserna och tvättat bort sminket och hängt tvätten. Men det är nog bäst att jag går tillbaka till sängen och sover vidare ¨så att jag vaknar pigg imorgon. Ville bara säga "hej i natten"  till er först 🙂  (Det är ju så himla LYXIGT att ha ett fungerade internet att jag har svårt att slita mig från pc´n)


Entrén är så vacker att man stoppar upp och bara står där och njuter….  I påsen har Johanna den underbara cd´n vi köpte (tog med mig den vi köpte förra året till Oslo och har saknat den).

Jag har föresten ett litet dilemma….  Jag har sett en super fin Hello Kitty mobiltelefon som lockar men så fick jag plötsligt se vår grannes snygga i-phone idag som han köpt till kanon pris här nere (inte äkta men fungerar helt utmärkt !) så – nu är frågan om jag ska gå för den rosa Kitty telefonen ELLER en vit i-phone ? hmm…. det ska inte vara lätt alla gånger 😉 Bra jag har några timmars sömn framför mig nu så att jag kan sova på saken .


Vackrare än så här kan nästan inte en reception bli .

Kram på er alla härliga ! Nu går en trött tjej tillbaka till sängen och drömmer om telefoner och tänk- om jag går för en i-phone så kan jag blogga ovasett var jag befinner mig… 🙂

Sweet dreams ! ♥

Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “Tittut i natten !”

 1. jennie says:

  Hellokitty känns lite uttjatat & barnsligt!

  En vit tele känns stilrent och mer moget/kvinnligt tycker jag=)

 2. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Jennie-

  Jag håller med om att en vit i-phone är stilrent, också kan jag dessutom blogga från den. Bara en sån sak ! 🙂 Men en rosa Kitty tfn är inte helt fel det heller.. 😉 Kram ! 🙂

 3. Malin says:

  Vilka supersöta klänningar ni har tjejer!

 4. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Malin-

  Tack snälla du! 🙂 Kram.

 5. Håller med första talaren… en "businesswoman" som du ska inte springa omkring med en "barnslig" Hello Kitty mobil 😉 Kör på I-phonen!!! Dom är supersnygga! Lycka till med valet.

 6. IRENE <3 says:

  Äsch vaddå barnsligt? Jag är 29 år och köpte en rosa Hello Kitty Telefon, den är super… dubbla simkort, pekskärm och underbart vacker. Betalade inte mer än 350 kr för den i Bangkok. Det var kärlek vid första ögonkastet.

  KRAM

 7. Åsa Luleå says:

  Men varför inte båda!

  Kan ju vara kul ha en privat och en business???

  Kram på er tjejer från ett snörikt Luleå!

  Ska handla hos din bror på Aurora imorgon!

 8. ia says:

  Gud så vackert=)

 9. Natasha Roxy says:

  :O vilken HÄRLIG reception! guud, det får en att tänka på ett paradis! Nu längtar jag till sommaren!

 10. Kari/Hestia says:

  En hvit I-phone kan du kjøpe hvor som helst og når som helst om du angrer deg..(mye dyrere hjemme, går jeg ut fra, men det må vurderes opp mot fake/the real thing)…en Hello Kitty telefon er vel vanskeligere å finne i Oslo, skulle jeg tro…?

  ..og barnslig??? Er man businesswoman, så ER man det, samme hvilken telefon man har…

  Håper den siste dagen i paradiset får gullkanter!

  -Klem-

 11. Anonymous says:
  2009-02-12 @ 09:00:30

  Postat av: hanna elina

  ser jätte härligt ut 🙂

 12. Anonymous says:

  hello kitty såklart

 13. K says:

  Vi har bestämt oss för att det blir Phuket för oss, förshoppningsvis till vintern…därför är det extra roligt att läsa din fina blogg nu när vi vet vart vi skall! 😀 Massor med braiga Thailandstips.

 14. Emelie says:

  Jag hade valt den vita telefonen, lätt!

 15. Elin says:

  Hej!

  Tycker absolut att du ska köpa en iPhone. Köpte själv en svart här hemma i Sverige för ett par veckor sedan och jag är supernöjd med den. Lite stor mot för en "vanlig" mobil men otroligt bra och snabb att surfa på. Jättebra även att man kan koppla upp sig mot trådlöst internet=gratis surfning.

  Lite svårt med tochskärmen från början, men man lär sig snabbt.

  Min mamma köpte en iPhone i somras och jag sa "Aldrig att jag ska köpa en iPhone, så stor och klumpig", men ju längre tiden gick desto mer kär vart jag i den, och ja, nu har jag ju köpt en egen :).

  Hoppas att ni har det underbart i värmen

 16. farmor Lena says:

  Köpte iPhone på Power Bay i julas skiljer ca 1 500 sek i pris mot Stockholm.Lycka till med beslutet. Lena

 17. farmor Lena says:
  2009-02-12 @ 11:55:41

  URL: http://phuketlagenhet.blogspot.com/

  Postat av: Sandra

  Johanna är efter min dotter (såklart) den sötaste lilla tjej jag någonsin sett och det är verkligen sant!!! =)

 18. veronica says:

  köp inte en iphone… man kan inte mms:a på den t.ex. den är inte så roligt som mångar tror.Jobbar med att sälja telefoner så ja rekomenderar hello kittyluren. trevlig hemresa.

 19. Hilde says:

  Jeg ELSKER min hvite iPhone, så vil aldri anbefale noe annet enn det!!!

  Men er det en fake ville jeg ikke kjøpt den.

  Og så ELSKER jeg Hello Kitty nesten like mye, så valget er ikke vanskelig hvis den andre er fake:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *