Tittut i natten !

Allmänt


Oss i kväll.  (morfar : Johanna har börjat att använda den fina Hello Kitty klockan hon fick i födelsedagspresent. Hon t.o.m. sover med den på 😉

Det blev plötsligt en jobbdag + kväll för mig idag men det var bara jätte kul för jag älskar verkligen att jobba med mitt uppdrag! 🙂

Jag hoppas att du har haft en underbar dag och TACK för alla tävlingsbidrag till goodiebagen och för alla mejl ang. gratis marknadsföring. Det känns som att jag har en del att "ta tag i" imorgon så bäst att jag går och sover nu så att jag vaknar pigg & peppad till en ny bloggdag imorgon.

Godnattkram! ♥

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Tittut i natten !”

 1. IRENE <3 says:

  Ni är fina som vanligt!!

  Är det bara jag som är otroligt irriterad på den reklamen till vänster från Jämtkraft? Den blinkar ju så man nästan får ett anfall. Kanske är jag som bara är extra känslig för detta.

  Men kunde inte ens se den videon från Kent som spelades för nått år sedan på ZTV. De varnade ju för det blinkandet innan videon startades. Från att bara säga att ni var fina har jag nu blivit av med reklamen som stör mig från att njuta inne på bloggen 🙂

  Kram

  Irene

 2. Randys says:

  Åh vad söt dotter du har. Din blogg är en "äkta" må bra blogg & det gillar vi! 😉

 3. Angelica says:

  Ha en underbar dag!

  Solen skiner i sverige!

  kramar!

 4. ÅSA says:

  Söt bild 🙂

 5. Em says:

  Aaw, Johanna ar sa sot! Lilla sockerdockan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *