Tittut i natten.


Heidi Klum i tyska Vogue.

What a day ! vissa dagar går det verkligen "i ett" och nu är klockan plötsligt mitt i natten och jag borde ligga under täcket och sova…  Men innan jag går och sover så måste jag bara berätta att det var SÅ kul att få höra Johannas fröken berätta om Johanna på dagens föräldrarsamtal. Hon sa bl.a. att Johanna är ett ovanligt musikaliskt barn vilket gjorde mig oerört glad ! 🙂 för mitt hjärta ÄLSKAR att sjunga , spela instrument och lyssna på musik. Vi blev tipsade om att söka in till en musikskola så imorgon ska jag ta en telefon.. 🙂

Efter mötet kastade jag mig i en taxi till Kamille redaktionen där jag fick upplärning i deras datasystem fram till att jag skulle hämta darlingen på dagis. Och sedan hjärtat somnade i kväll så har jag suttit här vid min pc och jobbat vidare med en sak som har deadline imorgon. Men,  det börjar bli dags för sängen…zzzz… (jag kan berätta att jag har ätit pop-corn för att hålla mig vaken sista timmen ;-)


Min dagens: tunika 120%lin, jeans Miss Sixty, jacka Juicy Couture, sjal Faliero Sarti, väska Zara.

Bäst jag går och sover nu så jag önskar dig en natt fylld av härliga drömmar !

Godnattkram! ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Tittut i natten.”

 1. LiSSaN says:

  Snygga kläder det där! Beundrar dig som orkar vara vaken mitt i nätterna och sen stå upp tidigt varje morgon – men har man något roligt att pyssla med så är det ju klart – då skulle man kunna vara vaken hela dygnet säkert =))

  Ha en bra dag och tack för en av de bästa bloggarna!!

 2. pangis says:

  Vad roligt! klart ni ska söka musikskola. Min dotter har gått hela grundskolan i en särskild friskola med inriktning mot musik.. Vilken skolgång hon har haft! Vilken glädje musiken ger dom och vad dom utvecklas på flera plan. Musikalitet är en nådegåva att förvalta.. Kul att din dotter har fått den!

 3. Liv says:

  Utrolig kul veske!! Er det årets hos Zara?

  Ha en fabulous dag 🙂 Klemmer Liv

 4. Ulrika says:

  Grattis med tredjeplatsen i Duni-tävlingen! Fin kritik fick du också =)Ha en fin dag. Kram Ulrika

 5. Hilde says:

  Jeg digger jakken din!!! Er den fra i år?? Hvor kan jeg i tilfelle få tak i den?? Du har en super fin blogg forresten;)) Må innom å titte hver dag;) Tror vi har samme smak i så og si alt, både klær og interiør. Stor klem hilde

 6. Hilde says:

  Jeg digger jakken din!!! Er den fra i år?? Hvor kan jeg i tilfelle få tak i den?? Du har en super fin blogg forresten;)) Må innom å titte hver dag;) Tror vi har samme smak i så og si alt, både klær og interiør. Stor klem hilde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *