Tittut i natten…

Allmänt

168397-2831
Jag på väg till middag hos våra grannar. Örhängen från Julie Sandlau och topp i silke från Tara Jarmon.

Phuket kl. 05.20…

Internet krånglade jätte mycket (jag blev avloggad hela tiden & alla bilder tog år att lasta ner…)  igår kväll när vi kom hem från en super trevlig middag hos våra grannar Anders & Helene så det var därför jag inte bloggade igår kväll.

Nu är klockan mitt i natten här och jag ska gå tillbaka till sköna sängen och fortsätta att sova…zzzz….

Imorgon är det en ny bloggdag och då ska äntligen vinnaren i påsktävlingen presententeras! så håll tummarna för att internet fungerar bättre då.

God natt kram! ♥

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Tittut i natten…”

  1. Emma says:

    blogg.se har haft mycket problem och ska uppdatera någon server tror jag natten till 28:e så då kan du inte blogga. Hoppas att det funkar bättre efter deras arbete för de senaste dagarna har det varit svårt att blogga. God natt! /Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *