Tittut! Nyvaken mama här!


Johanna sov 14-15.30 på beachen idag och då hon vaknade kom vår chaufför från resorten och hämtade oss och då såg vi ut så här!  Det var perfekt tajming att åka hem för precis då försvann solen bakom molnen.

Phuket kl.00.15, natt mot lördag.

Jag vet inte hur jag lyckas? men nu är jag i alla fall helt nyvaken 😉 Somnade i soffan tillsammans med Johanna och när jag bar in henne till sängen var jag "lite småfrusen" så jag skulle bara "värma mig lite under täcket". Ja men ni hör ju… 😉 Sånt går ju inte utan att man somnar om! Så nu sitter jag här nyvaken "mitt i natten" igen, precis som vanligt ! 🙂 
 
Önskar dig en riktigt trevlig fredag kväll!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Tittut! Nyvaken mama här!”

 1. Det är helt omöjligt att bara "värma sig under täcket en stund". Sambon retar mig för att jag brukar säga att jag bara ska vila ögonen en stund och sen sover jag som en stock 🙂

 2. julie says:

  Läste precis att du bor i Oslo. Jag är själv från Norge, men flyttade från Oslo till Malmö för tre år sedan. Trivs du där??

 3. AnnaStina says:

  Sara-

  Hahaha, vila ögonen? 🙂 Det är kört då man ska göra sånt för då kommer John Blund blixt snabbt på besök! 😉 Trevlig helg! Kram! 🙂

  julie-

  Ja, jag trivs jätte bra i Oslo men självklart saknar jag Sverige ibland också för "borta bra men hemma bäst" 🙂 Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *