Tittut!

Allmänt

168397-525

Här leker Johanna "tittut" med mormor & Hans som fixar lunch i köket. Hon har på sig sina nya rosa strumpbyxor med "spets på baken" som jag shoppat på H&M. Söta! 🙂

Jag lånade mormors cykel och cyklade iväg och shoppade limpa mm. Oj! vad FORT det går att fixa ärenden när man cyklar! 🙂 Det är faktiskt bara när jag är här hemma i Luleå som jag cyklar för i Oslo är det liksom inte lika cykel vänligt. Nästan ingen cyklar där faktiskt….

Nu ska jag fixa gröt till prinsessan och göra mig själv klar, sen ska vi iväg ut. Det har äntligen slutat regnat så vi håller tummarna för att det blir en regnfri eftermiddag.

Önskar er alla en lovely day! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Tittut!”

 1. Amelie says:

  Här i Örebro så cyklar i princip alla,de flesta är fullkomligt hänsynslösa i trafiken(och tror att de är odödliga). Så när man är ute och kör bil gäller det att se upp så man inte kör ihjäl en cyklist! Vill också berömma dig för en fantastiskt glädjande och optimistisk blogg!

 2. Agnes says:

  Vilka söta strumpbyxor! Synd att jag bara har bröder, annars hade jag shoppat ett par likadana…

 3. Angel says:

  Hon är så söt

 4. Anna-Stina says:

  Amelie-
  Ja cyklister är livsfarliga i trafiken. Men när det finns cykelvägar så är det verkligen super att cykla ! 🙂 Det är så super smidigt.! Men som sagt – vi cyklar mycker mycket mer i Sverige än i Norge för där cyklar nästan ingen. Vad GLAD jag blir över att du gillar min blogg! 🙂 Jätte glad! Tusen TACK!! 🙂
  Agnes-
  Ha, ha, ja- de passar kanske inte så bra på små söta prinsar nej 😉 Men söta är de i alla fall!
  Angel-
  Tack! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *