Tjohoo ! det är lördag !

Allmänt


Så här glad är Johanna över att det är lördag ! Hon inviger ny skön topp / tunika från Polarn & Pyret.

Ååå vad härligt med LÖRDAG ! 🙂

Vår dag startade strax efter kl.08 då Johanna kom in på sovrummet och kröp upp i stora sängen och låg där och tittade på barnTV. Mysigt ! 🙂

Nu ska vi äta frukost men först ville Johanna visa sin nya fina topp / tunika från Polarn & Pyret som hon fick i ett paket igår (hon älskar att öppna paket så jag ber alltid personalen packa in) . Jag blev så glad över att hitta en topp i den här ljusrosa färgen men ränder igen för det var länge sen PO.P hade just dessa ljusrosa ränder i butik 🙂

Jag önskar dig en fantastisk dag fylld av solsken & glädje !

Kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Tjohoo ! det är lördag !”

 1. åsa says:

  de har jag köpt till mina töser, jättefin 🙂

 2. Lyx med en sådan "sovmorgon", här vaknade vi vid 07.00-tiden =/ Hihi.

  Trevlig lördag!

 3. Emelie says:

  Såå söt bild! Påminner lite om bilden på Elian som Josefine lagt upp idag:) Gulligt!

 4. Carro says:

  Åh så söt hon är! 🙂 Jättefin tunika..skulle nästan vilja ha en sådan själv 😛

 5. Mats says:

  Underbar blogg ! Jag har också en blogg där jag snackar om allt mellan mode, poker, fighting kärlek och mycket mycket mer: http://www.konungenmats.blogg.se

 6. Nilla says:

  Önskar er en härlig lördag. När åker ni till Thailand??

  Vi tänker åka nästa år, i november…lååångt dit, men jag längtar redan.

  Kramis!!!

 7. Johanna says:

  Vilken fin tunika! Och vilken fin säng…vart är den köpt? Jag blev supersugen. 🙂

 8. Petra says:

  Jättefin topp! Vilket fint rum Johanna verkar ha. Jag blev lite nyfiken på tapeten som ni har där. Får man lov att fråga var den kommer ifrån? Har en 9-månaders tös som snart ska byta rum med sin storebror, så jag behöver tips och inspiration. Hoppas att ni får en trevlig helg. Tack för en jättefin blogg. / Petra

 9. Helena says:

  Vilken härlig bild! Gillar också PO.P:s ljusrosarandiga kläder. Jag sydde en liknande klänning själv till min dotter när PO.P-klänningen inte längre såldes. Den kan man se här: http://lillofant.blogspot.com/2008/07/singoallaklnning.html

 10. Matildha says:

  Vilket mysigt rum hon har!

  Riktigt söt var hon själv med =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *