TODAY´S HAPPINESS.

Allmänt

Vaknade till en söndag med s.t.r.å.l.a.n.d.e. SOL från klarblå himmel och vår utsikt är verkligen härlig också blir jag lycklig av mina vackra orkidés. Jo, det blir jag för jag tycker att det är SÅ fina ! 

Mina fina bloggvänner!

Ni ska veta att jag verkligen sätter enormt stor pris på den feedback som ni ger mig genom era kommentarer.  Bloggen betyder mycket för mig, den gör mig glad, ger mig energi och kommunikasjonen med er ger extra glitter till mina dagar.  Jag önskar många gånger att bloggen var mitt jobb så att jag kunde blogga 24-hours. Herregud så kul det vore !!!

Och då hade jag dessutom sluppit dåligt samvete för att jag inte haft tid att blogga p.g.a. jobb, som nu tex… har varit på väg att blogga hela dagen men har suttit fast i annat.  Men å andra sidan så kanske jag inte behöver ha så dåligt samvete trots allt för det finns de som inte bloggar på helgerna och de som postar nya inlägg typ 1 gång i månaden (?) så om jag jämför med det så kanske jag kan släppa det dåliga samvetet lite och tänka att det är good enough trots allt ?

Men tillbaka till det här med vad som gör mig glad…. Häromdagen då jag och Johanna satt vid köksbordet och åt middag så kände jag bara att OMG, this is i Kodak moment ! för där satt min skatt med rufsigt hår (som hade varit uppsatt i skolan och skulle tvättas på kvällen) och såg bara så där underbart fin ut. Herregud vilket lyckorus hon kan ge mig. Tänk att jag har en dotter !  jag är så lycklig över det.

Det blev många bilder här men jag kunde inte låta bli…. Har en mindre rosa kväll och att se på dessa bilder av mitt älskade hjärta betyder just nu massor för mig.

Önskar dig en fin kväll och en riktigt GOD natt !

Glad i dig min fina bloggvän !

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 25 Comments

25 responses to “TODAY´S HAPPINESS.”

 1. Kristine says:

  Herlig innlegg i kveld og herlige bilder av J.
  Min datter er samme alder, forstår deg godt.
  Vår datter spilte sin første fotball cup denne Helga. Stor stas! Masse glede og samhold. Regner med at de har minner å snakke om på skolen i morgen 🙂
  Fin uke til dere! Livet er herlig, sommer og sol , snart:)
  Kristine:)

  • gizmolina says:

   Tusen tack snälla du ! och så gøy med fotball cup ! Din fina kommentar lyste upp min kväll här. TACK ! 🙂 och jag önskar dig också en riktigt FIN uke ! Klem !

 2. Elisabet says:

  Vilka supersöta bilder på Johanna! Jag är en väldigt frekvent läsare av din härliga, positiva och väldigt inspirerande blogg – men är väldigt dålig på att kommentera… Keep up the good work – när du har tid! Känn ingen stress att du måste uppdatera när du har annat för dig, vi läsare blir glada när det väl kommer! Skulle vilja ha vägarna förbi Oslo och besöka din butik!
  Kram Elisabet

  • gizmolina says:

   Åh vilken underbar feedback att få just i kväll ! Tusen 1000 TACK !!! 🙂 Du är självklart varmt välkommen till min butik när du har vägarna förbi Oslo ! Önskar dig en fantastisk vecka fylld av solsken & lyckliga stunder! Kram !

 3. Åse says:

  Men oj, har du tagit hål i öronen på en så liten?

  • gizmolina says:

   Johanna tog hål i öronen för över 1 år sedan. Det är helt vanligt att man gör det då man är runt 5-6 år så inget konstigt med det ! 🙂 P.S i många andra land tar de hål i öronen på sina barn då de är typ runt 1 år så vi är faktiskt lite sena med det i Norge / Sverige ….

   En kul sak föresten ang. att ta hål i öronen: Min mormors syster gjorde det då hon var 78 år ! Riktigt läckert tycker jag ! Vissa saker kan man aldrig göra varken för tidigt eller för sent i livet ! 😉

 4. Magdalena says:

  Vilka underbara bilder på både blomster och din dotter, förstår att dom gör dig lyckliga.
  Inte ska du ha dåligt samvete för bloggen, det är ingen som kräver eller förväntar sig flera uppdateringar varje dag, du själv sätter pressen på dig, gör inte det, vi är lika glada för de inlägg du gör 🙂
  Hoppas att din måndag känns lite bättre än din söndagskväll. Livet är ju just så, lite upp och lite ner, och jag som trodde att du aldrig hade dessa bad days.
  Ha en toppendag du fina, och tänk lite mer på dig själv, vi finns alltid kvar här 🙂
  Kramar

  • gizmolina says:

   Tusen tack för din fina, kloka & peppande kommentar !!! 🙂 Nu blev jag verkligen glad ! och det betyder mycket att hör att ni inte förväntar er uppdateringar flera gånger om dagen. Önskar dig underbara dagar och massor av solsken! Kram !

 5. M says:

  Kraaaaaaaaaam på dig! Har följt med sen fr starten och vill aldrig sluta läsa! 🙂

  • gizmolina says:

   Åh jag är så glad över att du fortsätter att följa mig. TACK ! & kram tillbaka !! 🙂

 6. Monica says:

  For en nyydelig jente du har!!! 🙂 Og herlige bilder av henne. By the way…hull i ørene…det må vi selvsagt ha 🙂 Fikk det selv da jeg var 6 år…og var ikke alene om det :-)Ha en strålende fin uke 🙂

  • gizmolina says:

   T.a.c.k. snälla du ! 🙂 och ja men visst ska vi ha hål i öronen ! Själv tog jag t.o.m. 2 hål i ena örat på den tiden så har ett xtra . Ha ha ! 🙂 Happy tisdag !!! Klem !

 7. Therese says:

  Jag älskar din blogg och den ger mig så mycket med energi och brukar formulera mig som dig när jag skriver på Facebook bara för att försöka smitta av mig och den possessiva energi som du ger mig!!!
  Jätte fina bilder på Johanna .

  Jag tänkte fråga dig, jag har som du en dotter, men jag får ofta höra ska ni inte ha fler barn, ni har ju “bara” ett barn… Hur ställer du dig till det, att bra ha ett barn. När jag äntligen fick Emma så kände tjag att det bara var henne jag vill ha. Det tog oss 2 år att bli gravida och den proceduren fick mig att känna mig så värdelös. Att som kvinna inte ens kunna bli gravid, då det är det kvinno kroppen är skapt för! Att ständigt behöva hålla koll på kroppen och behöva läsa av signaler. Att behöva ha sex på bestämda tider och dagar. Sjukhusbesök mm.
  Men tack vare lite hjälp så fick jag äntligen min dotter.
  Kärleken som var större än störst.
  Så att få höra “ni har ju bara ett barn” det skär i mitt hjärta. Och att få höra det, inte en gång utan två gånger från min bästa vän….
  Finner inga ord!

  Tack igen för en underbar blogg! Sluta aldrig!!!!

  • gizmolina says:

   Tusen T.A.C.K. för din fina feedback ! 🙂 Det finns inget bättre för mig än att få höra att jag inspirerar så nu blev jag xtra glad ! och så söt du är som kopierar mina formuleringar… När det gäller det här med barn så vet jag precis hur det är med alla som frågar men vet du, det får du I.N.T.E. ta till dig !!! Barn är mirakel och bara det att kunna få barn är ju helt fantastiskt ! så varför inte glädjas över det i stället för att efterfråga fler ? Jag hade själv ingen som helst lust på barn men så mötte jag JIG som väldigt gärna ville ha barn och då , när jag satte ting på sin spets, så tänkte jag om också kom älskade lilla Johanna väldigt snabbt in i vårt liv. Och visst tänker jag att det vore kul för henne med syskon men jag har inte valt att gå in för att skaffa fler barn. Jag är lycklig över Johanna och det passar mig (och oss som familj) väldigt bra att ha 1 barn. Livet är lite enklare så på många sätt och vem har “bestämt” att normen ska vara att ha flera barn kan man ju undra ? Nej, NJUT lyckan över din dotter !!! det är så många som inte kan få barn och de skulle minsann aldrig fråga dig varför du bara har ett, för dem vore det en DRÖM att ha ett barn . Tänk på det ! Önskar dig fantastiska dagar ! Kram ! 🙂

 8. elin says:

  Hei!
  Har skjønt via bloggen at det er noe du tenker på den siste tiden! Håper det ordner seg til det beste. Du er en flott person og fortjener å ha det bra! Vi har alle perioder der vi har ting vi må tenke gjennom og så løser det seg heldigvis som oftest 🙂
  Ha en flott uke. Herlig med vår, endelig!!!
  Klem!

  • gizmolina says:

   Ja, din känsla stämmer… har en hel del att tänka på just nu… Så tusen miljoner tack för omtanken och för fina ord! Jag tar till mig vartenda ett !! Och det brukar ju komma sol efter regn så satsar på det även i detta fall. Önskar dig en strålande dag och massor av solsken! Klem ! 🙂

 9. Åsa says:

  Hon är så söt lilla Johanna!! Och tack för en fin och inspirerande blogg. Jag blir glad varje gång jag kikar in här. Din energi smittar av sig! Kram Åsa

  • gizmolina says:

   Miljoner T.A.C.K. för din peppande feedback !!! och så härligt att höra att min energi smittar av sig ! Önskar dig en underbar dag och lyckliga stunder ! Kram ! 🙂

 10. Joss says:

  Din blogg är ett lyckopiller! 🙂 Tack!!

 11. Sofie says:

  Du har ju som du säger, en underbar dotter, och är så lycklig och tacksam för det. Man måste inte ha flera barn för att det är “normen”. Vet inte om det är det du är ledsen för, men det behöver du inte vara. Ibland får man bara acceptera livet. Det går såååå fort och alla tåg hinns inte med, helt enkelt!

  • gizmolina says:

   Det jag går igenom just nu har ingenting med det att jag skulle vilja ha fler barn att göra. Det handlar om helt andra saker. Och ja, livet går fort så det gäller att stoppa upp och njuta ibland ! Kram !

 12. Solveig says:

  Nydelig jente du har! Jeg synes det er så koselig med en titt innom bloggen din, og det gir meg akkurat hva du ønsker å formidle, nemlig en feelgood følelse. Stor klem til deg:-)

  • gizmolina says:

   Åhhh så underbart att höra att jag sprider feelgood ! T.A.C.K. !! 🙂 och tack för fin Johanna-komplimang. Önskar dig en strålande tisdag, lyckliga stunder och massor av solsken ! Klem !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *